«За дівчат-гімнасток хвилювалися більше ніж будь за кого» - футболіст «Кременя» Ернест Астахов

27.07.2019, 15:35 Переглядів: 2 855

 

Захисник «Кременя» та студентської збірної України поділився з «Телеграфом» враженнями від Універсіади в Італії

Ернест Астахов захисник «Кременя» та студентської збірної України після повернення з Всесвітньої універсіади поділився враженнями. З «Телеграфом» футболіст поділився, кого підтримували найбільше на Універсіаді, з чим асоціюється у нього Італія та що відчував коли віддав гольову передачу.


«Підготовка в команді дуже відрізняється від підготовки у збірній»


Підготовка відрізняється і дуже сильно. Те, що ми робимо в командах протягом місяця-півтора, то в збірній це все треба встигнути за 10 днів.


І через те, що ми так сильно форсуємо події, то там і відновлення на належному рівні. Наприклад, в кінці кожного дня в збірній з 19:00 і до 23:00 йдуть відновлювальні процедури. Якщо в команді відновлення за бажанням можеш піти, а можеш і не піти на відновлювальні процедури, то в збірній це обов'язково.


Про матчі, які запам’яталися найбільше


Найважливіший матч був з Мексикою. Нам потрібна була тільки перемога, щоб продовжувати боротися за золото, що ми й зробили. Найбільше запам'ятався матч з Ірландією, адже вся команда виконала настанову на гру і зіграла добре. Плюс з Ірландією ми забили на 92 хвилині - ці емоції не передати.


Універсіада - це безцінний досвід. Стільки емоцій, скільки я отримав там, я не отримував ніде.



Всі емоції Ернеста в одному фото


«Будь-яка маленька вулиця одразу асоціюється з Неаполем»


Нам вдалося між іграми прогулятися Неаполем. Нам дали цілий день вихідного і ми напевно обійшли весь Неаполь. Заодно купили подарунки рідним та друзям. Додому везли все що просили рідні від брелків до оливок.


Будь-яка маленька вулиця одразу асоціюється з Неаполем.


 


«За дівчат-гімнасток хвилювалися більше ніж будь за кого»


В Італії було три бази, на одній жили тільки футболісти, фехтувальники й лучники, а на двох інших всі інші види спорту. Своїх підтримували на змаганнях, баскетболістів й не тільки. Підтримували баскетболістів у фінальному матчі з американцями, де наші взяли срібні нагороди. Я люблю та із задоволенням дивлюся баскетбол хоч і невеликого зросту.


Ще дивилися виступ з художньої гімнастики. За дівчат-гімнасток хвилювалися більше ніж будь за кого. Молодці дівчата, викладаються на повну.


Ернест Астахов додав, що взимку студентська збірна України збереться на турнірі Макарова. Захисник кременчужан повернувся зі збірної у «Кремені» де майже наполовину оновили склад.


- Ернесте, ти повернувся зі збірної майже з половиною оновленого складу. Що скажеш про новеньких хлопців та підготовку команди до старту чемпіонату?


- Поки щось говорити рано, але до нас в команду прийшли хороші виконавці, тому думаю, що все буде добре. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх