Кременчук хоче знайти місто-побратим в ісламському світі

27.07.2019, 15:08 Переглядів: 2 050

 

Підприємства і заклади Кременчука активно розвивають співпрацю з Азербайджаном,  Індонезією, Казахстаном, Узбекістаном, Бангладеш, Турцією, Йорданією 

У Міжнародному інформаційно-контактному центрі імені князя Вітовта, 25 липня, відбулась зустріч директора Інституту розвитку (ІРК) Кременчука Андрія Мельника з Головою Духовного управління мусульман України,  Верховним Муфтієм України шейхом Ахмедом Тамімом. В зустрічі взяли участь заступники директора ІРК Павло Бедрацький та Оксана Кузьменко, радник ІРК з питань розвитку Олександр Бібік, заступник Верховного Муфтія України шейх Рустам Гафурі, голова мусульманської громади м. Кременчука “Іслам” Олег Лазунін та інші.


Андрій Мельник зазначив, що мусульмани Кременчука вносять помітний внесок у розвиток міста, як активні члени багатоконфесійної і багатонаціональної громади наддніпрянського міста. 


Кременчук зацікавлений встановити побратимські відносини з містами ісламського світу, розвивати взаємовигідну співпрацю в сфері економіки, промислової кооперації і науки.


Підприємства і заклади Кременчука активно розвивають співпрацю з Азербайджаном,  Індонезією, Казахстаном, Узбекістаном, Бангладеш, Турцією, Йорданією та іншими країнами ісламського світу, але є багато нових можливостей, які треба використовувати. 


Сторони домовились про співпрацю в питаннях пошуку міста-побратима в ісламським світі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх