Одна з фірм-близнючок у Кременчуці отримала третій підряд на ремонт тротуарів у Кременчуці

23.07.2019, 11:01 Переглядів: 3 289

 

ТОВ «Фірма «Будівельний двір» ремонтуватиме тротуари на вулиці Генерала Родимцева за 1 млн 305,5 тис грн

15 липня комунально-виробниче підприємство «Управління капітального будівництва» уклало договір підряду на ремонт тротуарів на вулиці Генерала Родимцева з ТОВ «Фірма «Будівельний двір». Ціна договору — 1 млн 305,5 тис грн, це допорогова закупівля, тобто тендер не проводився.


Термін виконання робіт — до 31 грудня 2020 року. На поточний рік передбачене фінансування в розмірі 965 тис грн. Договір розміщений в системі електронних закупівель ProZorro. У ньому вказано, що невід'ємними додатками є договірна ціна з розрахунками та календарний графік робіт. Проте додатки в ProZorro не розміщені, тож ми не можемо наразі дізнатися, як формувалася ціна закупівлі і який перелік саме робіт має виконати фірма за 1,3 мільйона.


Хоча в договорі є гарантійний термін на тротуар — 10 років від дня введення об'єкту в експлуатацію. Ну, це якщо фірма доживе...



Як повідомляв раніше «ТелеграфЪ», у Кременчуці дві компанії-близнючки, які мають у своїй назві словосполучення «Будівельний двір» - обидві на диво успішно будували бізнес на бюджетних замовленнях. Нинішній головний інженер ТОВ «Фірма «Будівельний двір» перепродав попередню фірму — ПП «Будівельний двір» іншій особі. Після зміни власника ПП перестала заробляти на бюджетних замовленнях, які отримувала на допорогах, зате замовлення потекли до ТОВ.


ТОВ «Фірма «Будівельний двір» нещодавно виграла два тендери на ремонт тротуарів на суму майже 15 млн грн.



Але до цього заробила без тендерів ще 14 мільйонів, і останній (третій) підряд на ремонт тротуарів — це вже 15-й мільйон фірми, який вона заробить на допорогах (тобто на прямих угодах, без торгів).

Теги: капремонт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх