Буде багато плитки: у Кременчуці наремонтують тротуарів майже на 15 мільйонів гривень

8.07.2019, 15:05 Переглядів: 3 926 Коментарів: 2

«Управління капітального будівництва» провело два тендери на капремнт тротуарів на просп. Свободи та на бульварі Автокразівському

Комунально-виробниче підприємство «Управління капітального будівництва» (УКБ), яке виступає замовником капремонту тротуарів, 5 липня провело два тендери. Наразі очікується рішення тендерного комітету, попередньо переможець уже визначений: в обох аукціонах найнижчу ціну запропонувало ТОВ «Фірма «Будівельний двір».

Де і за скільки відремонтують тротуари:

  • на проспекті Свободи від зупинки «Вічно живим» до вул. Європейської, вартість робіт відповідно до пропозиції переможця складе 6 млн 181 тис грн;
  • на бульварі Автокразівському від вул. Гранітної до пров. Героїв Бреста, вартість робіт складе 8 млн 722 тис грн.

Термін капітального ремонтів, відповідно до тендерної пропозиції — до 31 грудня 2020 року. Документація передбачає знімання асфальту на ділянці капремонту та укладання тротуарної плитки. Передбачене й відновлення газонів.


На бульварі Автокразівському, де нерівний рельєф місцевості, відповідно до тендерної документації, планується посилене покриття тротуарною плиткою. Крім того, на бульварі встановлять 11 нових лавочок, 11 урн, пішохідне огородження перильного типу. Задля глобальної реконструкції бульвару знесуть 100 дерев. Натомість висадять 21 клен та 108 кущів спіреї.


За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «Фірма «Будівельний двір» віком 1 рік 4 місяці за час своєї діяльності вже отримала бюджетних замовлень від кременчуцьких організацій на суму 14 мільйонів гривень. У тому числі — ремонти в лікарнях, школах, дитсадках, закладах культури, капремонти тротуарів. Бюджетні замовлення повністю складають виручку компанії. Засновником та директором фірми є Володимир Борщ.


Конкурентами ТОВ «Фірма «Будівельний двір» в обох тендерах з ремонту тротуарів були ПП «Поло-Інвестбуд» та ПП «Будмонтажпроект-17». Характерно, що в обох тендерах учасники не знижували ціну під час аукціону.

Теги: капремонт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 177
8 липня 2019 15:12

Плитка это очень хорошо, особенно когда кладется с соблюдением технологии. В районе 4 поликлиники в зиму на минусовой наложили плитки. Все красиво, но когда едешь на велике то словно по клавиатуре рояля. Хлюпает и звенит...Сколько она пролежит?


14 0
137
8 липня 2019 22:28

Кому-то повезло больше других урвать денег. 


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх