Вбив та спалив: на Полтавщині сина підозрюють у вбивстві батьків

8.07.2019, 14:32 Переглядів: 3 842

 

Рятувальники під час гасіння пожежі виявили тіла двох 49-річних чоловіка та жінки. Пізніше правоохоронці знайшли на трупах сліди насильницької смерті

6 липня о 6.34 на «101» надійшло повідомлення про пожежу в будинку та в господарчій будівлі в селі Ковалівка Полтавського району. Про це йдеться на сайті ГУ ДСНС у Полтавській області.


Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіла 49-річних господарів. Вогонь знищив речі в обох будівлях, закопчено стіни та стелю у житловому будинку. Помешкання від знищення вдалося врятувати.


За інформацією ГУ Нацполіції у Полтавській області, під час огляду тіл чоловіка і жінки виявили сліди насильницької смерті. За попереднім висновком, обидві жертви отримали смертельні поранення в шию.



У скоєнні особливо тяжкого злочину обґрунтовано підозрюється 28-річний син подружжя. Чоловіка затримали на підставі ст. 208 Кримінального-процесуального кодексу України. Підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу.


Мотиви вбивства належить встановити слідчим у рамках кримінального провадження, відкритого за п. 1 ч. 2 ст. 115 (вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: pl.dsns.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх