«Вихрист – патріот, не хочеться, щоб він представляв інше місто», - віцепрезидент Федерації боксу в Полтавській області

11.07.2019, 16:39 Переглядів: 4 838 Коментарів: 1

 

Квартирне питання чемпіона з Кременчука залишається й доcі відкритим

Віцепрезидент Федерації боксу в Полтавській області розповів «Телеграфу» щодо квартирного питання кременчуцького боксера Віктора Вихриста. За словами Віктора Куліченка, вони намагаються допомогти Віктору забезпечивши в фінансовій підтримку і підготовці до змагань. Проте квартирне питання залишається відкритим.


- На Полтавщині дві «золоті» медалі у Федерації боксу Полтавщини, одна з них із них у Кременчуці. На Європейських іграх завоювали 16 «золотих», 17 «срібних» та 18 «бронзових» нагород. Серед них 4 медалі в Полтавської області й три приніс Кременчук - це Ольга Ляхова та Віктор Вихрист. Віктор завоював дві золоті нагороди європейського рівня. На цей момент Віктор без квартири й знімає житло. Місцеве керівництво крім того, що пропонувало молодіжний кредит, нічого не пропонувало. Виділили 500 тисяч гривень на квартиру - з них 100 тисяч пішло на податки. За 400 тисяч гривень неможливо придбати квартиру, - повідомив віцепрезидент Федерації боксу в Полтавській області.



Віктор Куліченко додав, що коли забирав Віктора з харківського аеропорту спілкувалися щодо житла.


- Віктор Андрійович, я б'юся з останніх сил. Мені вже і Харків, і Вінниця пропонували, але я патріот цього міста й хочу тут залишитися, допоможіть, - процитував Віктора Вихриста віцепрезидент Федерації боксу в Полтавській області. - Вихрист – патріот, не хочеться, щоб він представляв інше місто.


 


За його словами Костянтин Семеняга веде перемовини з керівництвом області, вони сподіваються на розуміння та успіх.


Зараз по зв'язках президент Федерації в Полтавській області Михайло Мельник та Віктор Куліченко намагаються знайти кошти на квартиру чемпіону Європи та Європейських ігор Віктору Вихристу.


Нагадаємо, що питання житла для кременчуцького чемпіона піднімалося ще кілька років тому. Тоді Харків пропонував Віктору Вихристу змінити прописку на харківську.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

104
12 липня 2019 07:10

Необходима поддержка. Билборды пестрят обещаниями. Так вот живой пример. Люди представляют наш город, страну. Они своим тудом и успекхами приносят гордость в наши дома. Так перенесите свои слова с белбордов в реальную жизнь. Кто то услышит? 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх