1,8 млн грн отримали спортсмени Кременчука для поліпшення житлових умов

3.03.2019, 14:12 Переглядів: 4 420 Коментарів: 3

 

Єлизавета Каланіна, Віктор Вихрист та Ленур Теміров отримають по 500 тис грн, а їх тренери по 100 тис грн для поліпшення житлових умов

Троє кременчуцьких спортсменів та їх тренери отримали сертифікати на отримання коштів для поліпшення житлово-побутових умов. Сертифікати вручили голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький разом із заступником голови облдержадміністрації, депутатом обласної ради Романом Товстий, депутатом облради Олегом Сазоновим та керівником Управління у справах сімї, молоді та спорту Олександром Буцьким. 


У рамках обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017 – 2020 роки, прийнятої Полтавською обласною радою, в нинішньому році по 500 тис. грн отримають троє кременчужан та один полтавець:

  • заслужений майстер спорту України з боксу Віктор Вихрист,
  • заслужений майстер спорту України з веслування на байдарках та каное Едуард Шеметило з Полтави,
  • майстер спорту України міжнародного класу з боротьби греко-римської Ленур Теміров,
  • майстер спорту України міжнародного класу з боротьби дзюдо Єлизавета Каланіна.  


Також грошовими винагородами по 100 тис. грн відзначили тренерів: Олександр Ляховий, Олег Камерилов, Анатолій Коханевич та Василь Волошин.


Нагадаємо, що у 2017 році відповідні грошові винагороди отримали заслужений майстер спорту України з боксу Олександр Хижняк та його батько та по-сумісництву тренер (теж Олександру Хижняку), у 2018 році – майстер спорту України міжнародного класу з плавання, спортсмен з інвалідністю (ураження опорно-рухового апарату) Юрій Божинський та його тренер Ілля Калайда.




Автор: Альона Душенко Джерело фото: Полтавська обласна рада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 179
3 березня 2019 16:47

С каких пор скакун из чемпионатов Роисси в чемпионат Украины и обратно Темиров не имея никакого отношения к Кременчугу становится кременчужанином? Да еще с такими преференциями? Из местных некому больше дать? Наши местные спортсмены все до единого жильем обеспечены? 


9 4
735
4 березня 2019 09:37

Каланина представляет кременчуцкий клуб, а какое отношение к Кременчугу имеет Выхрыст? Он же выступает за немецкий клуб и явно не бесплатно и я там нигде не видел упоминаню про Кременчуг.


5 0
1 179
4 березня 2019 11:32

Цитата: shtai

Каланина представляет кременчуцкий клуб, а какое отношение к Кременчугу имеет Выхрыст? Он же выступает за немецкий клуб и явно не бесплатно и я там нигде не видел упоминаню про Кременчуг.

 

Для меня это ситуация попахивает дерибаном бюджетных денег по сговору заинтересованных лиц. К Каланиной вопросов нет. Но Выхрыст и Темиров я сомневаюсь что планируют жить в Кременчуге. Кто даст гарантии что целевое назначение денег будет направлено именно на улучшение жилищных условий именно в Кременчуге? Я пишу это не из-за зависти или еще чего-то...Мне за своих, истинных спортсменов-кременчужан обидно... 


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх