Військовослужбовців катеру «Кременчук» привітали з Днем Військово-Морських Сил

9.07.2019, 09:03 Переглядів: 2 274

 

Представники Кременчука та Лубен привітали підшефних зі святом

У Бердянську військовослужбовців катерів «Лубни» та «Кременчук» привітали з Днем Військово-Морських Сил. 7 липня на території Бердянського морського торговельного порту відбулись урочисті збори з нагоди свята.


Привітати військовослужбовців ВМС катерів «Лубни» та «Кременчук», які базуються у Бердянську, з професійним святом прийшли почесні гості: народний депутат України Олександр Пономарьов, міський голова Бердянська, представники міських рад Лубнен та Кременчука, начальник БФ «Адміністрації морських портів України» Олександр Барчан, в.о. директора ДП «Бердянський морський торговельний порт» Олександр Трощенков, рідні та близькі військових моряків.


 


Урочисті збори розпочались підняттям державного прапора України та зі слів привітань від адмірала, головного командуючого Військово-Морських Сил Ігоря Воронченка.


- День військово-морських сил України вперше відзначався в м.Бердянськ на новоствореній військовій базі в Азовському морі. Від керівництва міста привітали особистий склад броньованого артилерійського катера «Кременчук», вручили необхідне капітану та членам екіпажу спорядження. Привезли багато ласощів від нашого солодкого міста, - написав на своїй сторінці в фейсбук секретар Кременчуцької міської ради Юрій Гриценко.


Після подяки та привітань моряків з професійним святом, фотографувань у колі друзів та рідних, гостей та рідних запросили на морську прогулянку на катерах «Кременчук» і «Лубни».


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Юрій Гриценко, Бердянськ 24, Рro.berdyansk.biz
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх