Сергій Калініченко після травми проявив залізний характер та завоював бронзу міжнародного турніру з армреслінгу «Lviv Open Cup»

8.07.2019, 12:02 Переглядів: 2 307

 

Кременчужанин змагався у ваговій категорії +96 кг

У Львові, 23 червня, відбувся міжнародний турнір з армреслінгу «Lviv Open Cup». Цього року турнір зібрав рекордну кількість учасників, близько 200 спортсменів. До участі в змаганнях залучили найкращих рукоборців України, а також спортсменів зі Швеції, Білорусі, Польщі, Болгарії, Молдови та Словаччини. Боротьба проходила у 6 вагових категоріях серед чоловіків та двох категоріях серед жінок, а також серед юнаків та дівчат.


Фінальна частина «Lviv Open Cup 2019» розпочиналася з вшанування хвилиною мовчання легендарного українського рукоборця Андрія Пушкаря. Львівською обласною Федерацією Армспорту йому посмертно присвоїли титул «Почесний чемпіон турніру «Lviv Open Cup».


Протягом всього змагального дня між спортсменами відбувалася дуже видовищна, але запекла боротьба за золоті нагороди. Як повідомив «Телеграфу» віцепрезидент СК «Титан» Владислав Крамаренко, цього року організатори нагороджували першу п’ятірку, чим дали стимул молодим спортсменам змагатися з більшим запалом до перемоги. Призовий фонд цього року склав рекордні 200 000 гривень.


Кременчук на змаганнях представив спортсмен СК «Титан» Сергій Калініченко, який вперше брав участь у змаганнях після тяжкої травми та перенесеної операції на лівій руці. Нагадаємо, що наш спортсмен отримав травму на «Zloty Tur 2018». 



Але, не зважаючи ні на що, Сергій проявив залізний характер та показав шалену жагу до перемоги й здобув бронзову нагороду у ваговій категорії 96+ кг.


- Пройдена об’ємна реабілітація та повернення в робочий режим, на що знадобилось близько 8 місяців. Амбіцій багато, але потрібно ще багато часу, щоб наздогнати моїх суперників оскільки моє відновлення триватиме ще близько 6 місяців. Загалом своїм виступом я задоволений, для старту гарний результат, - поділився Сергій Калініченко.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Титан"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх