Віктор Вихрист розповів чого не вистачає українському спорту

5.07.2019, 16:01 Переглядів: 2 061 Коментарів: 1

    

Кременчуцький суперваговик, переможець Європейських ігор Віктор Вихрист поспілкувався з журналістами та юними чемпіонами - вихованцями СДЮШОР

Переможець ІІ Європейських ігор кременчуцький боксер Віктор Вихрист зустрівся з юними вихованцями школи олімпійського резерву - СДЮШОР. Віктор попри те, що неодноразово вигравав золоті нагороди на міжнародній арені, виступав в німецькій команді, залишається щирим та відкритим боксером. Він пліч-о-пліч з юними боксерами тренується у стінах СДЮШОР. Тому й не дивно, що перед зустріччю Віктор у неформальній обстановці поспілкувався та потис руку кожному боксеру, можливо хтось з них в майбутньому складе йому конкуренцію на міжнародній арені серед любителів.



Віктор розповів, що їхав на Європейські ігри лише з одним настроєм – перемогти. На кожен бій він налаштовувався як на останній.


- Фінальний бій був важким, мабуть, всі це бачили. Так вийшло, що в останньому раунді ми зіштовхнулися головами - я отримав розсічення й судді довелося через це зупиняти бій. Слава Богу, по очках я виграв, – поділився Віктор Вихрист. – Навіть знаходячись в Мінську, відчував себе ніби в рідних стінах.
 


 


Тренер боксера Олександра Ляхового, якому на Європейських іграх довелося хвилюватися й підтримувати не лише Віктора, а доньку легкоатлетку Ольгу Ляхову.


- Був такий день коли відбоксував Вітя, тут треба «клеїти» брови й паралельно бігти до Олі, - поділився Олександр Ляховий.


 


Віктор Вихрист зазначив, чого не вистачає боксу й загалом українському спорту, щоб досягати високих цілей.


- Не вистачає фанатів серед чиновників. Не вистачає фанатів серед влади, які люблять цей вид спорту, які б допомагали та максимально підтримували. Є люди фанати, які допомагають, але їх в усій країні один, два три, їх не вистачає, – додав кременчужанин.


У планах Віктора відновитися й продовжити підготовку до Олімпійських ігор, адже основна мета – олімпійська ліцензія.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
5 липня 2019 16:46

Удачи на пути к Олимпиаде!


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх