Воротар «Кременя» та збірної України Ярослав Котляров: у команди дуже гарна захисна лінія

28.06.2019, 14:31 Переглядів: 2 618

 

Футболіст з Кременчука у складі збірної готується до Всесвітньої Універсіади, яка відбудеться в Італії

Воротар "Кременя" Ярослав Котляров перед виїздом на Всесвітню Універсіаду в Італію у складі студентської збірної розповів про чинники, які вплинули на перемогу його команди у Другій лізі, а також поділився очікуваннями від наступного сезону у Першій лізі з прес-службою Професіональної футбольної ліги.



- Ярославе, для вас це ругий збір зі студентською збірною. З яким настроєм приїхали до студентської збірної?

- Переповнюють позитивні емоції, задоволений від того, що маю можливість грати за студентську збірну. Всі гравці перебувають у бойовому настрої. Працюватимемо на тренуваннях, для того щоб впевнено виглядати у матчах і перемагати.  Сподіваюся, що все у нас буде добре.


- Що сказав Ігор Столовицький, з якими словами направив до Києва?

- Розмовляв з головним тренером ще коли мене вперше викликали до збірної. Ігор Михайлович наголосив на тому, що необхідно викладатися по максимуму, проявляти всі свої найкращі якості, щоб виправдати довіру тренера збірної і заявити про себе.


 


- Завдяки чому “Кремінь” виграв Другу лігу?

- У нас зібрався хороший колектив, всі гравці кваліфіковані. Команда добре попрацювала на літніх та зимових міжсезонних зборах. Вдалося закласти фундамент функціональної підготовки, награти ігрові зв'язки та різні моделі ведення гри. Саме такі чинники і вплинули на підсумковий результат.


- У вас найкраща оборона в Другій лізі. Як грається у цій команді воротарю?

- Воротарю завжди набагато легше грати, коли захисники не припускаються дитячих помилок, грають надійно та впевнено. Наші захисники добре підготувалися у міжсезоння, досконало виконували тренерські настанови, злагоджено взаємодіяли між собою. За рахунок цього досягли таких вражаючих результатів, мало пропускали. Взагалі, у нас весь колектив надзвичайно дружній. Вважаю, що це також вплинуло на вдалі виступи у цьому сезоні.


- Завдяки чому виграли конкуренцію у Андрія Олійника, який минулого сезону був основним воротарем команди?

- Андрій дуже позитивний хлопець, тому з його боку не відчув якоїсь образи. Вважаю, що це питання необхідно задати нашим тренерам, адже вони постійно бачать нас у тренувальному процесі і приймають для себе рішення. Намагаюся своїми впевненими діями привернути увагу тренерів.


- Коли грали у Першій лізі з «Олімпіком», вона була сильнішою ніж та, яка очікується? Чого чекаєте від нового сезону для себе і «Кременя»?

- Вважаю, що тоді Перша ліга була сильнішою, адже грали більш імениті команди. До того ж, економічна ситуація у країні сьогодні не найкраща, а це не може не впливати на рівень змагань. На мою думку, не більше трьох команд боротимуться за підвищення у класі у цьому сезоні. Можу виділити “Металіст 1925”, “Волинь” та “Чорноморець”.


Я тільки з відпустки повернувся і відразу приїхав до розшташування збірної.  У клубі ще не був, тому не знаю завдань, які перед нами ставитимуть керівники. Думаю, що як завжди намагатимемося досягати максимальних результатів. Для нашої команди у своєму дебютному сезоні необхідно спочатку адаптуватися до змагань на такому рівні, а вже у наступному чемпіонаті ставитимемо перед собою більш амбітні завдання.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Професіональна футбольна ліга України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх