Головний патрульний Кременчука готовий саджати підлеглих-хабарників за ґрати (уточнення)

26.06.2019, 12:02 Переглядів: 4 140 Коментарів: 1

 

Новопризначений керівник батальйону патрульної поліції Кременчука познайомився з місцевими депутатами

 

Сьогодні, 26 червня, депутати Кременчуцької міськради зібралися на чергове сесійне засідання. Перед розглядом порядку денного міський голова Віталій Малецький представив депутатському корпусу нового керівника батальйону патрульної поліції Кременчука Олександра Борзенка.


Олександр Борзенко сказав депутатам, що його основні тези по праці - безпека та спілкування з громадянами, налагодження комунікації з громадою в цілому.


Депутат Микола Порицький запитав наступне:


- Добрый день. Я хочу задать один вопрос, который беспокоит всех кременчужан: когда Вы наведете порядок и наведете ли с такими хабарныками, как господин Я***, Вы знаете о чем я говорю, наверное, обелечиваемый человек всех предприятий, которые грузоперевозками занимается. И когда Вы наведете порядок с грузовым транспортом в городе Кременчуге? То, что творится с дорогами, все усилия городского совета, депутатского корпуса, налоги наших жителей, все насмарку идут из-за этого. Это один вопрос.

И второй вопрос касательно аудита всей деятельности, не люблю говорить этого слова, предшественников, которые ремонты машин оформляли через некоторые структуры. Я хотел бы это услышать.


Борзенко відповів таке:


- Усі служби направлені на виявлення недоліків. Я прийшов сюди працювати над тими недоліками, які вже виявлені. Щодо тих прізвищ, що Ви назвали, ми їх знаємо. Також я звертаюся до громадян: якщо присутні якісь факти або якісь є підозри щодо корупційної складової моїх підлеглих, я для всіх відкритий. Також я хочу співпрацювати з іншими службами та направлений на то, що хабарник повинен сидіти в тюрмі. Правоохоронний орган - не місце для такої особи... Щодо вашого питання: ми працюємо над збором доказової бази. Те прізвище*, що Ви назвали, він вже знятий з посади. На першому етапі. Він не командир роти, він патрульний...


Борзенко почав говорити про іншого патрульного А***, депутати вказали йому, що мали на увазі саме Я***.


Після цього депутат Костянтин Терещенко звернув увагу начальника патрульних на водіїв біля лікарні на проспекті Лесі Українки, 80, які їздять по тротуарах. Попри те, що встановлені відповідні дорожні знаки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

592
26 червня 2019 12:24

А на втором этапе через месяц вернется ?


7 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх