Депутат Гордеева баллотируется по Кременчугу. Она рассказала, где взяла деньги на выборы

21.06.2019, 08:15 Переглядів: 5 007 Коментарів: 4

 

Баллотируется по 146-му Кременчугскому округу

Депутат Кременчугского горсовета Валентина Гордеева зарегистрирована кандидатом в народные депутаты.

Она баллотируется по 146-му Кременчугскому округу.


Валентина Гордеева – член фракции «Самопоміч» в горсовете. Её «конёк» – проблемы кременчугской жилищно-коммунальной сферы. Придя в горсовет в 2015 году, она больше года добивалась, чтоб депутаты пересмотрели нормы потребления воды для кременчугских потребителей и снизили их. Коллеги-депутаты идею Гордеевой не поддержали.

В течении пяти лет Гордеева неоднократно судилась с исполкомом и горсоветом и по поводу принятых решений, и по поводу процедуры их принятия. Несколько судебных процессов выиграла.

В своей предвыборной программе обещает судиться и впредь, а также добиваться, чтобы представителей исполкома и прокуратуры, ответственных за невыполнение судебных решений, притянули к ответственности.


«ТелеграфЪ» задал кандидату Гордеевой несколько вопросов. Нас также интересовало, где она взяла 42 тысячи гривен на предвыборный взнос? Гордеева пенсионерка, она часто повторяет, что как пенсионерка имеет ограниченные финансовые возможности и вынуждена обращаться за бесплатной правовой помощью (в случае подготовки судебных исков):


– Валентина Яківна, ви – депутат міськради, чому вирішили балотуватису у народні депутати?
– Щоб продовжувати роботи ту справу, яку роблю – займатися проблемами житлово-комунальної сфери, у мене це виходить, я сама-одна багато чого зробила, а у Верховній Раді мені дадуть помічників, роботу яких оплачуватиме держава, це велике буде полегшення, ми набагато більше зробимо!


– У Раді сидить потужне лобі власників обленерго, облгазів, водопостачальних компаній тощо, ви впевнені, що впораєтесь із ними?
– Звичайно впевнена! Я ні під кого не буду підлаштовуватися. Тут свого домагалася - і там домагатимусь!


– Де ви взяли 42 тисячі гривень на передвиборчий внесок?
– У чоловіка була машина, ми її продали, ви це можете перевірити у моїй декларації, ці гроші і пішли на внесок.


– Вам не шкода 42 тисяч? Якщо програєте, гроші вже не повернуть, і машини вже не буде.
– Чого це я програю? Я впевнена у своїх силах.


– Кого вважаєте найсильнішим суперником серед кременчуцьких кандидатів?
– Немає таких, я стою на своєму і так стоятиму, я добивалася, що хотіла, і тут доб’юся!


– Якісь політичні сили чи представники кременчуцької команди влади пропонували вам узяти участь у виборах як технічному кандидату?
– Ні!


– Чи пропонували вам сплатити за вас передвиборчий внесок у сумі 42 тисячі?
– Ні! І бути такого не може, я нічиї команди не виконую і підлаштовуватися не буду!


«ТелеграфЪ» посмотрел декларацию Валентины Гордеевой за 2018 год. Там в собственности её мужа указан лишь прицеп, его стоимость на момент покупки составляла 2 000 грн. Эта сумма не покрывает расходы на предвыборный взнос (41 730 грн.). Валентина Гордеева настаивает, что автомобиль они с мужем продали ещё раньше, поэтому его нет в декларации за 2018 год.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

938
21 червня 2019 08:50

Якщо авто продали раніше, то гроші мали піти на заощадження, які, я так розумію, вказуються в декларації. Якщо є кошти то чо тоді нить про надання безоплатної правової допомоги? Щось тут не ладно...

Я б не був такий самовпевнений. У Піддубної більше шансів


18 4
908
21 червня 2019 11:00

Цитата: почемучка

Якщо авто продали раніше, то гроші мали піти на заощадження, які, я так розумію, вказуються в декларації. Якщо є кошти то чо тоді нить про надання безоплатної правової допомоги? Щось тут не ладно...

Я б не був такий самовпевнений. У Піддубної більше шансів

Може машинку обновити? Стареньку продали, а на новішу заробить blush


9 4
0
21 червня 2019 11:35

Что то очередной раз читаю о том что местные депутаты отстояли какие то интересы граждан по жкх и тд. А какие именно? Да лицами светили на всяких обсуждениях но не больше. Бегать кричать и судится со всеми подряд явно не здравое решение. Уверен, что большинство исков местных заканчиваются ничем))) 


10 4
0
26 червня 2019 11:10

По мотивам ютубовского ролика с матерящейся девочкой из детского сада: "они трындят"


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх