От партии «Слуга народа» по Кременчугу баллотируется Феликс Урин

11.06.2019, 16:06 Переглядів: 15 103 Коментарів: 9

 

Он знаком с братом Юзика из «95 Квартала» и был доверенным лицом кандидата Зеленского

Партия «Слуга народа» выдвинула кандидатом по Кременчугскому 146-му одномандатному округу Феликса Урина.


Урин – адвокат. Во время президентской избирательной кампании 2019 года он был доверенным лицом кандидата Зеленского в Кременчуге.


Феликс Урин достаточно известен в городской адвокатской среде, но в кременчугской политической среде больше известен его отец – Александр Урин, преподаватель КрНУ, неоднократно избиравшийся депутатом Кременчугского горсовета.


Александр Урин на парламентских выборах 2012 года активно поддерживал кандидата Юрия Шаповалова. Именно в 2012-м Шаповалов впервые стал народным депутатом. Урин-старший и Шаповалов были однопартийцами – членами партии «Фронт змін», но перед выборами 2012-го Шаповалов ушел из этой оппозиционной к режиму Януковича партии, а, пройдя в Раду, весь срок отсидел там во фракции Партии регионов.


Сейчас, в 2019-м, Шаповалов снова баллотируется в народные депутаты по Кременчугскому округу. Была информация, что перед выборами Шаповалов вел переговоры с Зе!командой и партией «Слуга народа», но помощник нардепа отрицает факт таких переговоров. Тем не менее, не исключено, что определенные договоренности существуют.  Поэтому плотное знакомство семьи Уриных с нардепом Шаповаловым имеет значение. С этим связаны вопросы «Телеграфа», заданные кандидату Урину.


Интервью с кандидатом читайте ниже. А пока тезисно об образовании и адвокатской деятельности Феликса Урина.


Феликс Урин:

закончил кременчугскую общеобразовательную школу №17. Поступил в ИЭНТ (Кременчугский институт экономики и новых технологий), закончил его по специальности «референт-оператор ЭВМ со знанием делового английского языка». С 17 лет начал работать общественным помощником прокурора Кременчуга (на тот момент, прокурора Михайлика). Одновременно работал инспектором военизированной охраны колесного завода. Дважды поступал в Киевский национальный университет им. Шевченко. Со второго раза поступил, учился, на определенном этапе завоевал звание «лучшего студента заочной формы обучения». Благодаря успехам в учебе заканчивал университет на безоплатной основе. Специалист в области права. В настоящее время занимается адвокатской практикой.


«Я не є технічним кандидатом ані Шаповалова, ані будь-якої іншої особи!»


«ТелеграфЪ» задал кандидату Урину несколько вопросов:



– Це ваше особисте рішення балотуватися у народні депутати чи вам запропонували узяти участь у виборах?
– Звичайно це моє особисте рішення! Я підтримую позицію президента і хотів би працювати над втіленням його програми.


– Ви подавали заявку, робили відео та заповнювали анкету на загальних підставах чи вашу кандидатуру затвердили за домовленістю?
– Я подавав документи на загальних підставах, там вказав свої здобутки у професії, участь у роботі громадських організацій тощо. Зокрема розповів про свою діяльність у громадській організації «Кременчуцька правозахисна група», про консультації на безоплатній основі малозабезпечених громадян – і це були не просто консультації, там вже є судові рішення. Про роботу в юридичній школі, яку ми на громадських засадах рік вели для вихованців Кременчуцької дитячої колонії, навчали їх юридичної грамотності.


– Вас обрали кандидатом завдяки вашим професійним успіхам чи через те, що ви на президентських виборах були довіреною особою кандидата Зеленського у Кременчуці?
– Так, я дійсно був довіреною особою кандидата Зеленського у Кременчуці.


– Як вам вдалося стати довіреною особою Зеленського? Це сталося завдяки тому, що ви особисто знайомі з Сергієм Корявченковим – двоюрідним братом відомого Юзіка з «Кварталу 95»?
– Для цього я також подавав заявку на сайті Зе!команди, подав також резюме. Водночас я дійсно захищав підприємців і фермерів від рейдерських захватів, зокрема і те підприємство, про яке ви питали – «РГК», Рижівський гранітний кар’єр (Сергій Корявченков – керівник ПрАТ «РГК»). І нам вдалося захистити ці підприємства від рейдерства.


– Ви насправді боротиметесь за місце народного депутата від Кременчука чи ви – технічний кандидат нардепа Шаповалова?
– Ні! Звичайно ні! Ви чули про мене, про мої здобутки, знаєте мого батька, ви маєте знати, що я виріс в атмосфері підвищеного почуття справедливості, тому я не є технічним кандидатом ані Шаповалова, ані будь-якої іншої особи! У мене інші мотиви – я дійсно підтримую президента Зеленського і вважаю ці позачергові парламентські вибори третім туром президентських виборів. Вони потрібні, щоб до Верховної Ради зайшли нові люди і допомогли президенту виконати обіцяне, виконати свої обов’язки. Насправді все просто – є обов’язки, які ти маєш виконувати, і є закон, якого маємо дотримуватися.


– Щодо закону, якого маємо дотримуватися – прокоментуйте як правник призначення люстрованого адвоката Богдана, який служив в адміністрації Януковича і не має права певний час обіймати державні посади, на посаду голови Адміністрації президента?
– Я не можу коментувати як правник це призначення Богдана. Наскільки мені відомо, Андрій Богдан – високопрофесійний фахівець у галузі адміністративно-корпоративного права, крім того, наскільки мені відомо, було рішення Верховного суду, який відхилив позовну заяву щодо незаконності призначення Богдана на посаду голови Адміністрації президента. Є правила, і мені, як адвокату, заборонено коментувати рішення судів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 9

92
11 червня 2019 16:21

Бррррррррр


34 3
0
11 червня 2019 17:06

Мде...


25 3
417
11 червня 2019 17:07

Ми не будемо призначати на посади своїх родичів чи кумів. (с) А знайомих двоюрідного брата Юзика - як гарно звучить.


39 4
137
11 червня 2019 17:42

Цитата: shoni1970

Ми не будемо призначати на посади своїх родичів чи кумів. (с) А знайомих двоюрідного брата Юзика - як гарно звучить.

Ну це ж не кум, чи бізнес партнер Порошенка, а  - знайомий двоюрідного брата Юзика. Невже не відчуваєте різниці. )) І вілла в теперішнього президента не в ІспаніЇ як в колишнього а в Італії - суттєва різниця. Чекаю на загальнє щастя і благодєнствіє з новим президентом та парламентом.


42 4
194
11 червня 2019 20:04

Попкарем работал с младых ногтей охранял хозяйское добро !!Хороший слуга народу будет(сарказм)


24 4
604
13 червня 2019 11:22

Необхідно додати,що Урін О.В.є не тільки батьком кандидата,а і

хрещеним батьком всієї "фіолетової"команди,а також теоретиком "сітки"-що випливає з його професії.Тепер "сітка"буде працювати на шапковралова,тобто,проти меншого уріна.Ось так буває в житті(якщо тільки це не ланки одного ланцюга).Не випадково ставилось питання відносно технічного кандидата.


4 0
0
14 червня 2019 15:53

Дорогие друзья! Прошу Вас не писать всякую неправду о человеке, которого вы не знаете. Большинство из нас голосовали за наших Президентов и депутатов. Большинству из нас хотелось верить в их обещания. Мы так поступали, потому что не знали этих людей. Так произошло и с Шаповаловым. (Моя партия - Кременчуг) Только за этими словами оказалась пустышка. Семью Уриных знаю лично. Это прекрасная семья с достойными детьми. Честь, совесть, обостренное чувство справедливости, бескорысная дружба, основные спутники их жизни. Феликс прекрасный специалист и очень хороший человек. Пришло время наших детей исправить то, до чего довело наше поколение Украину. Не мешайте им. Пусть их благословит Господь!


3 8
0
14 червня 2019 16:13

Ладимир, майте совість. Те що батько гідна людина, не означає що син теж такий. 


2 7
0
15 червня 2019 11:15

$300k в кассу "слуги олигарха" уже занесли? Или юзик так порешал?


6 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх