По 150 округу (Молодежный) от партии «Голос» баллотируется Оксана Гуйда

11.06.2019, 10:43 Переглядів: 5 716 Коментарів: 3

 

По 150-му одномандатному избирательному округу, который включает и Кременчугский район Молодежный, от партии Святослава Вакарчука «Голос» баллотируется кременчужанка Оксана Гуйда.


Оксана Гуйда – руководитель общественной организации «Кременчуцький антикорупційний центр». Организация расследует деятельность городских бюджетных организаций,  исследует схемы использования бюджетных средств.


Гуйда – автор двух резонансных петиций. Первую она опубликовала на сайте Кременчугского горсовета, вторую – на сайте президента Украины. В обеих петициях Гуйда требовала сделать квартирную очередь в Кременчуге прозрачной – публиковать списки кременчужан, стоящих в очереди на квартиру, а в конце года публиковать списки очередников, получивших квартиры. В настоящее время эти списки размещены на портале Открытых данных Кременчуга, портал создан усилиями активистов проекта «Открытый доступ».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

294
11 червня 2019 11:08

Величезні суспільні досягнення за останні 4 роки -  за грантові кошти "досліджувала схеми та розслідувала діяльність"! Є результати цих досліджень та розслідувань, крім бурі в склянці води?

 

Одним словом, посил наступний - нічим корисним в житті не займайся, побудь "активістом" на зарплаті, розмісти петитицію ні про що - і ти вже не просто так, а політичний діяч, якому партія делегує представляти народ у Верховній раді)))

 

Звичайно ж, що кандидат не проходний, але мене не покидає думка про те, що ми на порозі великого суспільно- політичного колапсу)


22 17
0
11 червня 2019 12:06

партия ***?


5 5
81
11 червня 2019 12:24

Расслабьтесь, все равно на 150м округе прийдет стройная шеренга комсомольцев-горишнеплавцев и выберет своего любимого женевского папика. Gerrymandering времен кивалова никто не отменял.


27 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх