«Робимо Кременчук кращим»: кількість чиновників мерії плавно наближується до 800

8.06.2019, 15:19 Переглядів: 3 788

Мерія планує перетворити відділ транспорту на управління та розширити його штат на дві одиниці. Нові чиновники йдуть «у комплекті» з новими тролейбусами та автобусами.

На чергову сесію Кременчуцької міської ради, що відбудеться 26 червня, підготовлений проект про внесення змін та доповнень до рішення ради від 23 грудня 2015 року «Про затвердження структури та граничної чисельності виконавчих органів Кременчуцької міської ради VII скликання». Йдеться про чергове розширення штату виконкому. Так, відділ транспорту планують перетворити на управління та додати дві штатні одиниці.


У Пояснювальній записці до проекту рішення говориться про велике навантаження на чиновників та збільшення обсягів роботи у зв'язку з проектами, спрямованими на оновлення транспорту.


«Зокрема, відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» планується впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті. У даний час відділом транспорту розпочато розробку проекту рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті незалежно від форм власності в м. Кременчуці» (регуляторного акта). Впровадження проекту відбуватиметься в декілька етапів та потребуватиме залучення значних ресурсів та витрат робочого часу», - цитата з Пояснювальної записки.


Тож говориться, що додаткових ресурсів та часу потребує реалізація міських програм оновлення транспорту (парку автобусів та тролейбусів).


Таким чином, якщо рішення ухвалять, штат посад чиновників мерії (з усіма відокремленими підрозділами як юридичними особами) сягне 783, у тому числі штат виконкому — до 195,5 одиниць.


Рішення про штатну чисельність, до якого постійно вносять зміни, затверджували на початку каденції мера Віталія Малецького та нового складу міської ради в 2015 році. На той час штат посад чиновників мерії складав 616,5 посад, у тому числі виконкому — 157 посад.


Таким чином, за чотири роки штат чиновників мерії Кременчука збільшився на 166,5 посад.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх