На розробку нового спортивного комплексу в Кременчуці піде понад мільйон гривень

1.06.2019, 15:07 Переглядів: 4 359

 

Критий спортивний комплекс із штучним льодовим покриттям буде знаходитися у Крюкові

Департамент будівництва, містобудування й архітектури ЖКГ Полтавської облдержадміністрації здійснив закупівлю на розробку проектно-кошторисної документації з отриманням позитивного звіту експертизи по об’єкту: «Будівництво критого спортивного комплексу з штучним льодовим покриттям». Інформація розміщена на порталі Рrozorro. Стадіон буде розміщено на базі Кременчуцького інтернату спортивного профілю ім.Піддубного, по вул. 3-х Космонавтів, 2.


Договір укладений 27 травня й передбачено, що ТОВ "Союзрембуд" до 25 грудня 2019 року надасть проектно-кошторисну документацію будівництва спортивного комплексу. До речі, розробка проектно-кошторисної документації на новий спорткомплекс обласному бюджету обійдеться в 1 249 974,74 грн.


Спортивний комплекс складатиметься з льодової арени, яка трансформуватиметься в спортмайданчик для гри в баскетбол та футбол. Комплекс зі штучним покриттям матиме загальну площу в 1,2 гектари. Загальна вартість одного такого майданчика сягає 30 млн грн.



Нагадаємо, що для реконструкції стадіону на вулиці Гагаріна виділили з міського бюджету Кременчука 400 тисяч гривень, проте цих коштів виявилося недостатньо.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх