У Кременчуці наступного року розпочнуться роботи з будівництва нового спорткомплексу

8.12.2018, 11:15 Переглядів: 4 982

 

Стали відомі подробиці фінансування та розміщення нового спортивного комплексу

Сучасний спорткомплекс-трансформер має найближчим часом з'явитися у Кременчуці на базі Кременчуцького інтернату спортивного профілю ім.Макаренка. Спортивний комплекс побудують за кошти обласного бюджету в Кременчуці та Полтаві. Схожий комплекс в Полтаві розміщуватиметься на базі Щербанівської ОТГ, навпроти Полтавського заводу медичного скла у с. Розсошенці.


Спортивний комплекс складатиметься з льодової арени, яка трансформуватиметься в спортмайданчик для гри в баскетбол та футбол. Комплекс зі штучним покриттям матиме загальну площу в 1,2 гектари. Загальна вартість одного такого майданчика сягає 30 млн грн.


Директор Кременчуцького інтернату спортивного профілю ім.Макаренка Олександр Кириченко повідомив "Телеграфу", що проект на стадії замовлення. 


- Вивчаємо питання прив'язки до місцевості, геодезію, комунальні мережі, місця для паркування авто. Зараз шукаємо варіанти здешевлення. Самі роботи плануємо розпочати навесні, - зазначив Олександр Кириченко.


За його словами, спортивний комплекс розрахований на 100 глядацьких місць. Також в ньому розмістять тренажерну, душову, вбиральні з роздягальними, тренерську, міні кафе, пультову та трансформаторну.


Зазначимо, що кілька місяців назад на засіданні постійної комісії облради з питань молодіжної політики, спорту та туризму звучала інформація, що у Кременчуці та Полтаві будуватимуть льодові арени-близнюки й є компанія, яка замається проектуванням. На основі цього плану й проводитимуть будівництво обох об’єктів у Полтаві і Кременчуці. Оскільки спорудження льодових палаців справа затратна, для реалізації задуму будуть залучати не лише бюджет Полтавської області, а й кошти Державного фонду регіонального розвитку та місцеві бюджети.


Масштабний майданчик планують створити вже протягом наступного року. А проект 2 спортивних комплексів запропонують до затвердження на найближчій сесії, яка відбудеться 20 грудня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх