Жителів 5-поверху будинку в центрі Кременчука півтора місяці заливає водою

1.06.2019, 09:16 Переглядів: 2 359

 

На частині даху відсутня захисна мембрана, через яку дощ проникає в оселі мешканців

 

До редакції «Телеграфа» зі скаргою звернувся житель п'ятого поверху будинку №45 по вулиці Першотравневій. Віталій нарікає на те, що його квартиру заливає водою.


Кременчужанин розповів, що на початку березня працівники компанії-управителя «Місто для людей» зняли захисну мембрану з даху багатоповерхівки, де він проживає. Як пізніше дізнався Віталій, зняли мембрану тому, що вона нібито стала непридатною.


15 квітня почалися дощі, вода потекла у квартиру. За словами Віталія, скаржитися у «Місто для людей» почали того ж дня. Також надсилали скарги у міськвиконком, та все марно.


Чоловік розповів, що заливає квартири трьох під'їздів. За його словами, 1 травня були збори мешканців і компанія-управитель пропонувала відновити частину зірваної захисної мембрани коштом жителів. Та Віталій вважає, що поточний ремонт компанія повинна робити власним коштом.



Заступник директора компанії «Місто для людей» Володимир Кургаєв повідомив, що частину захисної мембрани на будинку №45 по вулиці Першотравневій зірвало вітром. 180 квадратних метрів захисної мембрани замінили минулого року. 1 червня мають відновити ще частину мембрани. Зробити це з усією ділянкою, яка «постраждала» від вітру, поки немає можливості через брак коштів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх