У Коблево футболісти «Нафтохіміка» завоювали кубок та зачарувалися красунею-дзюдоїсткою Дар’єю Білодід

26.05.2019, 09:32 Переглядів: 4 058

 

Кременчужани виграли кубок ФСТ «Україна» з футболу

З 22 до 24 травня в с. Коблево відбувся «Кубок ГО ВФСТ Україна з футзалу трудящих промислової сфери, транспорту та соціально-побутової сфери». Змагання проходили за коловою системою кожен з кожним, в одній групі зіграли між собою 5 команд. Кременчук на змаганнях був представлений командою «Нафтохімік» під керівництвом граючого тренера Мирослава Смакули. 


Склад «Нафтохіміка»: воротар Андрій Боровець, польові гравці: Павло Самарчев, Дмитро Ніколаєв, Сергій Бондар, Тарас Березняк, Андрій Акуленко (капітан), Влад Метельський, Мирослав Смакула, Ярослав Голубенко. Тренер: Мирослав Смакула

 

 


Участь у змаганнях взяли: ФК «Нафтохімік», «Укрметртестстандарт» з Києва, НПГУ Добропіллявугілля Донецька область, Тернопільська ВФСТ Україна (завод молоко), ФК «Нечаяне» с. Нечаяне Миколаївська область.


Результати змагань:

  • Нафтохімік 3-0 Молокія
  • Нафтохімік 8-0 Нечаяне
  • Нафтохімік 6-0 Добропіллявугілля
  • Нафтохімік 1-1 Укрметртестстандарт


Кременчужани з киянами набрали однакову кількість очок, особиста зустріч закінчилася внічию. За різницею м'ячів, «Нафтохімік» +17 у киян +15, кременчужани зайняли перше місце, «Укрметртестстандарт» друге, «Нечаяне» - третє.


 


Тренер «Нафтохіміка» Мирослав Смакула розповів «Телеграфу», що кубок пройшов на високому рівні, адже всі команди сильні.


- Якщо чесно, то київська команда дуже сильна, та ще доводилося грати проти суддів, які допомагали їм протягом всього турніру. У киян, звичайно, сильні гравці, високого рівня, вони мають досвід ігор в екстра лізі з футзалу і бізнес лізі м.Києва, - зазначив тренер. - А взагалі місце сподобалося, крім футзалу паралельно проходили змагання з настільного тенісу та дзюдо. Приємно було бачити чемпіонку світу та Європи Дар'ю Білодід, яка жила з нами в одному корпусі. Вона дуже сильно радувала наших хлопців. Дарина Білодід крім того що має досягнення в дзюдо, ще й одна з найкрасивіших спортсменок України.


 

На фото дзюдоїстка Дарина Білодід 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх