З літака на міжнародну гонку - Єгор Дементьєв завоював ще одну медаль

25.05.2019, 15:02 Переглядів: 3 241

Серія перегонів Race Horizon Park відбулася в Чабанах Київської області

Не встиг охолонути велосипед кременчуцького велогонщика Єгора Дементьєва, який змагався у Кубку світу в Бельгії, як він знову стоїть на п'єдесталі пошани. Єгор, під керівництвом тренера Віктора Дементьєва, в серії перегонів Race Horizon Park завоював бронзову нагороду. 


- Хотів би подякувати й привітати весь склад команди та персонал, що обслуговує та всіх хто допомагав у підготовці до цієї гонки, - поділився після змагань Єгор Дементьєв.


 


Чоловіча гонка вийшла цікавою з перших кілометрів. За інформацією прес-служби Федерації велосипедного спорту України, жорстока боротьба за право потрапити у відрив привела до того, що відстань з пелотону у гонщиків з'явилася в самому ж початку одноденки, яка, до слова, має категорію 1.2 за класифікацією Міжнародного союзу велосипедистів (UCI). Після злиття найрізноманітніших утворень попереду сформувалася група з 20 осіб, в якій, перш за все, за традицією варто відзначити велику чисельну присутність головних фаворитів: і Kyiv Capital разом з Віталієм Буцом і Андрієм Василюком, і збірна України з Анатолієм Будяком і Єгором Дементьєвим, і Minsk Cycling Club з Євгеном Соболем послали вперед серйозних претендентів на підсумковий успіх.



Ближче до кінця перегонів від цього відриву від'їхала група з приблизно десяти чоловік, всередині якої стався ще один серйозний просів: на перемогу претендували Єгор Дементьєв та Анатолій Будяк (збірна України), Євген Соболь (Minsk Cycling Club) й Олексій Касьянов (Lviv Cycling Club). Касьянов першим втратив контакт з цим відривом, але він же, у свою чергу, не без пригод добирався з Києва на старт в Чабани, що коштувало як і сил, так і нервів. У будь-якому випадку, Касьянов був помітний і гордо проніс прапор Lviv Cycling Team.


Таким чином, за коло до фінішу здавалося, що зупинити збірну України в боротьбі за перемогу вже неможливо. Все-таки Дементьєв і Будяк мали чисельну перевагу, але все-таки не можна було забувати, що Соболь, який посів вчора друге місце, зараз знаходиться у відмінній формі.


 

 

На превеликий жаль для батька Дементьєва, який неймовірно хвилювався на лінії старту-фінішу, на останньому колі Соболь поїхав від своїх конкурентів і здобув красиву сольну перемогу. Другим гонку завершив Анатолій Будяк, Дементьєв закінчив Horizon Park Race For Peace, з 2014-го року п'ятничний старт має саме таку назву, на третій позиції.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх