Поспішайте на парад тварин у Кременчуці: «Кубок Хатіко-2019» вже сьогодні, о 13.00

1.06.2019, 10:42 Переглядів: 6 828 Коментарів: 1

 

Вітається участь не лише собак, але й інших домашніх улюбленців. Спеціальні гості свята добра - собаки поліції та Нацгвардії

Сьогодні, першого червня, у Кременчуці проходитиме вже традиційний благодійний костюмований парад домашніх тварин «Кубок Хатіко-2019». Його постійний організатор Геннадій Тертичний запрошує власників домашніх улюбленців та глядачів на свято добра.


 


На конкурс запропоновано 5 номінацій:


1. Моя прекрасна і дружня сім'я: Мама Папа Собака і Я
2. У національному костюмі
3. Найбільш креативний костюм
4. Мій талановитий улюбленець
5. Юний господар


Форма для реєстрації доступна за посиланням


Журі визначить по три переможця у кожній номінації. Головний приз - Кубок Хатіко-2019, отримає той домашній улюбленець, за якого глядачі віддадуть найбільше голосів: під час параду треба буде придбати наліпки-сердечка, зібрані ж кошти підуть на благодійність — для потреб бездомних собак з притулку КП «Спецсервіс-Кременчук».


- Головною метою параду «Кубок Хатіко-2019» є допомога всім безпритульним тваринам. Спеціальні гості параду - собаки поліції та собаки Нацгвардії, які продемонструють свої вміння та таланти. І звичайно ж, головні «винуватці» заходу - це благородні вихованці тимчасового притулку для тварин «Спецсервіс - Кременчук». Собачкам вже готують спеціальні костюми - образи з відомого всім кінофільму, назва якого поки що є таємницею, зараз ними займаються парикмахери та костюмер, - розповів Геннадій Тертичний.


Організатори параду обіцяють призи або дипломи кожному учаснику. І головне, кожен зможе зробити внесок для підтримки безпритульних тварин. Під час параду (теж уже традиційно) проходитиме акція «Знайди собі друга». Кожен бажаючий зможе взяти собі собаку з- притулку, і навіть отримати заохочувальний приз, каже Геннадій Тертичний. Але важливо, щоб новий господар дотримувався умов догляду за твариною - нове місце проживання свого вихованця перевірять працівники «Спецсервісу».



Традиційно більшість учасників параду - це собаки, але на попередніх заходах був і кіт, і навіть равлики в оригінальних костюмах. Обмежень немає ніяких: потрібно лише створити образ своєму улюбленцю. І тоді святковий настрій гарантований всім кременчужанам.


 


Коли: 1 червня, початок о 13 годині

Де: на майданчику біля літньої сцени парку «Придніпровський».

Телефон для довідок: 096 300 19 99 - Геннадій Тертичний.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: з архіву Телеграфа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
30 травня 2019 05:31

Все эти парады конечно хорошо. Но лучше бы за своими засранцами какули убирали вместо парадов. Выгуливать все выводят для посрать своих собак, а не убирают. Засраты все парки, дворы и газоны.  Сразу какули за своими питомцами подбирать бы начали, а потом и парады с карнавали устраивайте сколь душе  угодно.


12 9

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх