А ти пошив костюм тваринці? Сфотографуйся та отримай спецприз від «Телеграфа»

30.05.2019, 18:23 Переглядів: 2 834

 

Уже традиційно після костюмованого параду тварин «Кубок Хатіко» ми проведемо на сайті голосування – і читачі оберуть того, хто отримає спеціальний приз симпатій.

Час дошивати вбрання домашнім улюбленцям: 1 червня, о 13.00 біля літньої сцени парку «Придніпровський»  відбудеться костюмований парад тварин «Кубок Хатіко». Яскраве видовище очікує на глядачів. При цьому не важлива порода домашньої тварини, головне – її костюм та образ! Хто ще не встиг зареєструватися – ще є трохи часу, поспішайте, наголошує ініціатор параду Геннадій Тертичний. Детальніше про умови та номінації конкурсу - - за посиланням.



«ТелеграфЪ» традиційно виступає інформаційним спонсором літнього параду «Кубок Хатіко»: ми вручимо спеціальний приз – кубок та сертифікат від зоомагазину «Мадагаскар» тому учаснику, за якого ви, шановні читачі, віддасте найбільше голосів. Тож прослідкуйте за тим, щоб потрапити в об'єктив нашої камери, позуйте фотографу «Телеграфа».


Минулого року симпатії читачів нашого видання під час літнього «Кубку Хатіко» були на боці Улі у костюмі божої корівки. Власниця собаки передала свій приз притулку.


Нагадаємо, головна мета заходу – це благодійність. Під час параду будуть збирати кошти для вихованців притулку КП «Спецсервіс-Кременчук». Голосувати того, хто стане володарем головного призу «Кубок Хатіко» будуть глядачі: треба купити наліпку-сердечко під час заходу – і віддати її тому, хто, на вашу думку, заслуговує на перемогу. Усі зібрані від продажу наліпок кошти теж підуть на потреби притулку.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх