Кременчуцька «Чайка» першою фінішувала у класі «темна конячка»

15.05.2019, 13:31 Переглядів: 2 402

  

Вітрильна регата серед крейсерсько-перегонових яхт відбулася у Горішніх Плавнях

У Горішніх Плавнях 9 травня у яхт-клубі на базі ДЮСШ № 3 відбулася міська вітрильна регата серед крейсерсько-перегонових яхт. Змагання були присвячені Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Участь у змаганні брали десять яхт із Горішніх Плавнів та Кременчука. Про це повідомляється на сторінці Горішні Плавні Олімпійські.


Старт змагань ускладнили погодні умови, але учасники були налаштовані дуже рішуче і не злякалися затяжного дощу. Ближче до фінішу злива втихла і учасники фінішували за спокійних погодних умов. Втім, не обійшлося без деяких несподіванок. Так, яхта «Королева» з Кременчука сіла на мілину та протягом тривалого часу не могла продовжити перегони. Втім, допомога до цього екіпажу яхти була надана іншими учасниками регати, які на моторному човні відправилися допомагати «Королеві» та зробили все, аби екіпаж цієї яхти зумів знову продовжити участь, аби гідно завершити змагання.


Після завершення перегонів відбулася церемонія нагородження, де усім переможцям та призерам вручили медалі та грамоти від відділу культури, спорту і туризму.


У класі «Швертботи» перше місце у яхти «Дар`я» (Горішні Плавні). У класі «Мінітонників» - переможець яхта «Аліса» (Горішні Плавні). Серед «півтоників» переможцем була яхта «Віринея» із Горішніх Плавнів, другою стала яхта «Королева» (Кременчук).


Серед «чвертьтонників» місця розподілилися наступним чином: перше – яхта «Альфа» (Кременчук), друге у яхти «Фаворит» (Горішні Плавні) і третіми були представники яхти «Арабелла» (Горішні Плавні). У класі «тонників» переможцем була яхта «Фрегат-2» з Горішніх Плавнів.


У класі «компроміс» або як його називають організатори змагань клас «темна конячка», першою була яхта «Чайка» із Кременчука, другою - яхта «Вертрувен» (Горішні Плавні).

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Горішні Плавні Олімпійські
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх