Попри травму кременчужанин Юрій Данилейко «придушив» свого суперника в клітці

15.05.2019, 08:32 Переглядів: 7 792

   

Кременчуцький боєць дебютував у профі клітці видовищною перемогою

Кременчужанин Юрій Данилейко з травмою коліна зміг у видовищному бою в клітці перемогти суперника Дмитра Тузовського. У Горішніх Плавнях відбувся черговий міжнародний турнір ROAD TO WWFC 21 зі змішаних бойових мистецтв. Участь у змаганнях взяли спортсмени з України, Азербайджану та Ізраїлю. Крім дебютанта кременчужанина Сергія Радченка, який переміг технічним нокаутом Івана Ребера, дебютував ще один спортсмен з Кременчука Юрій Данилейко.



  


Юрій має досвід боротьби в ММА, але на любительському рівні. Наш спортсмен проходив посилене тренування у Польщі під керівництвом тренера та діючого бійця Анзора Ажиєв з Чечні.


Суперник Юрія у ваговій категорії до 77 кг Дмитро Тузовський з Житомира. 37-річний Дмитро два роки назад дебютував в ММА, проте за цей час провів лише два поєдинки й ті завершилися поразкою - технічним нокаутом.


 


Юрій Данилейко розпочав бій з потужного лоу-кіка. Дмитро відправив кременчужанина в нокдаун й «накинув» на нього «трикутник», обвивши свої ноги навколо шиї Юрія. Після пропущеного удару наш боєць «накинув гільйотину». Згодом Юрій почав впевнено добивати Дмитра ударами в голову та по корпусу суперника. За дві хвилини Юрій здобув свою перш перемогу технічним нокаутом в ММА серед профі.



Кременчужанин після перемоги застрибнув на клітку гексагону


 


Після поєдинку Юрій Данилейко розповів «Телеграфу», що в останні дні підготування до поєдинку отримав травму, яка завадила провести бій за планом.

 

- Це мій перший професійний поєдинок, мій дебют у професійній лізі. Своїм результатом задоволений, але все пішло не так як я задумував. Завадила роботі невеличка травма, проте головне результат поєдинку й кінцевий підсумок, яким я задоволений. Я дуже вдячний, що все так вийшло. – поділився враженнями після бою Юрій.


«Коліно не рухалося…»


- На заключних спарингах травмував коліно під час зіткнення, яке спричинило травму коліна. Коліно не рухалося. Треба було швидко відновитися, щоб не підвести організацію й вийти на бій. Я не все зробив, що хотів. Багато працював над боротьбою, тренер Анзор Ажиєв допомагав спланувати бій.


 


До дебютного бою готувався під керівництвом тренера з Чечні 


- До дебюту готувався з тренером Анзором Ажиєвим. Ми з ним багато відпрацювали боротьби, працювали руками й ногами. Але, на жаль, травма в тому місці, яке допомагає рухатися, сковувало рух руками та ногами. Я почав працювати ногами, але проблема залишилася в голові, й постійно думав про травму. Я не хотів травмуватися - хотів перемогти, саме тому бій так швидко закінчився. На жаль, тренер не зміг приїхати на мій дебютний бій, але була команда, яка мене підтримувала це В'ячеслав Володимирович, й хлопці, які за мене вболівали. 


 

Тренер Анзор Ажиєв та Юрій Данилейко


У бою робив ставку на... 


- На тренуваннях працював повноцінні три раунди по 5 хвилин. 15 хвилин тренувався з різними спаринг-партнерами й проходив повну дистанцію такого бою. Я був готовий на всі три раунди, відпрацювати як у боротьбі, так і стійці. 


«Удар не вивіз з ладу..»


- Не можу сказати, що удар суперника вивів мене з ладу. Я чітко давав оцінку ситуації, яка відбувалася, все чув й добре бачив - контролював ситуацію.  


 

Фото: Артем Коваленко, instagram yuradanileiko, WWFC
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко, instagram yuradanileiko, WWFC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх