16 вигрібних ям під вікнами: кременчужани самі накопали, а тепер скаржаться владі

24.04.2019, 17:02 Переглядів: 4 223

  

Просять гроші на цивілізовану каналізацію

24 квітня на сесії Кременчуцької міськради депутат Геннадій Іванян озвучив запит про каналізацію. До нього звернулися мешканці вулиці Житлобудівської, 25 (Другий Занасип). Їх багатоквартирний будинок без каналізації, і тому мешканці влаштували 16 вигрібних ям під вікнами на подвір'ї. Тепер ями смердять — а люди скаржаться владі та нагадують, що просять цивільну каналізацію ще з 2016 року, але отримують відписки.


- І це в той час, коли світ живе в 21 сторіччі! - обурювався Іванян.


Депутат попросив створити комісію, обстежити будинок та передбачити в міському бюджеті гроші на нову мережу дворової каналізації. Його запит підтримали.


 


Зазначимо, що в місті це далеко не єдиний багатоквартирний будинок без зручностей. Таке саме «чудо» є і на вулиці Софіївській у центрі міста, і на вулиці Театральній. Не кажучи вже про те, що приватний сектор майже весь у вигрібних ямах. Та у місті не існує Програми з будівництва нових каналізаційних мереж. За минулих каденцій вона існувала, але не виконувалася, згодом її не подовжили. Без такої Програми виникає питання справедливого розподілу грошей з бюджету: чому каналізацію будувати на Житлобудівській, а не на інших вулицях? Жоден з депутатів цієї каденції не поставив питання про розробку Програми з розвитку каналізаційних мереж.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх