Кременчужанка на ринзі перемогла чемпіонку світу з кікбоксингу

14.04.2019, 11:27 Переглядів: 5 085

 

Ще двоє виховнців Сергія Леоненка протягом 7 років тренувань, завдяки своєму неймовірній працьовитості, силі волі та чоловічому характеру, багаторазово ставали чемпіонами України з тайського боксу та кікбоксингу

Вихованка СК "Боєць" Єлизавета Шинкоренко на чемпіонаті України здолала чемпіонку світу й здобула чемпіонство. 



Ліза Шинкоренко за 3 роки регулярних тренувань кременчужанка ставала багаторазовою чемпіонкою Харківської та Полтавської областей з тайського боксу та кікбоксингу, була переможницею Всеукраїнського турніру з кікбоксингу. На останньому чемпіонаті України з кікбоксингу, Ліза показала чудові бої, відмінну фізичну підготовку і високий рівень кікбоксингу. 


- Перший бій вона закінчила достроково ще в першому раунді за явної переваги. У другому, фінальному бою її опоненткою по рингу виявилася чемпіонка світу з кікбоксингу. В дуже складному, важкому і напруженому поєдинку наша вихованка виборола свою золоту медаль і стала чемпіонкою України з кікбоксингу. Її працьовитість, цілеспрямованість і повна самовіддача принесли бажані результати. СК «Боєць» пишається і захоплюється настільки юною, гідною і прекрасною ученицею. - розповів тренер Сергій Леоненко.


 


Ще двоє юних спортсменів показали відмінні результати. Вихованці Сергія Леоненка займаються в нього протягом 7 років. Завдяки своїй неймовірній працьовитості, силі волі та чоловічому характеру, багаторазово ставали чемпіонами України з тайського боксу та кікбоксингу.


На чемпіонаті України з кікбоксингу Гнат Грінченко та Олександр Шимків проявили себе в найкращій фізичній формі. 


- Динаміка змагань не давала розслабитися ні на хвилину: видовищні бої, яскраві перемоги, несподівані нокаути і захоплюючі інтриги в фінальних поєдинках! За 2 змагальних дня вони провели по 10 поєдинків кожен, - зауважив тренер Сергій Леоненко.


Гнат Грінченко виграв всі 10 поєдинків, не залишивши жодних шансів на перемогу своїм суперникам. Він став чемпіоном України з кікбоксингу відразу в 4-х розділах: К-1 лайт, лоу-кік лайт, фул-контакт, лайт-контакт.


Відеофрагмент бою як Гнат стає чемпіоном України:


Олександр Шимків проявив свій непохитний характер і цілеспрямованість, в результаті важкої та наполегливої боротьби, взяв 3 призових місця в розділах К-1 лайт, лоу-лайт, фул-контакт, і друге місце в розділі лайт-контакт.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Сергій Леоненко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх