Ольга Фреймут у Кременчуці розповіла, чому завершився проект «Оля» та якою має бути справжня леді

7.04.2019, 13:05 Переглядів: 4 622

 

Перед березневим виступом для кременчужанок Ольга Фреймут дала інтерв’ю та провела прес-конференцію. Саме про це йдеться в черговому випуску програми «Люди з Кремня»

Інтерв’юер Тарас Ільїн розпочав розмову з Ольгою Фреймут з «бліцу». Тобто, на короткі запитання Ольга мала давати короткі відповіді.


Отже, всі запитальні речення мали однакову першу частину, змінювалася лише друга частина. Виглядає це так: «Якби тобі до кінця життя довелося…»

  • їсти одну і ту ж страву, то Оля вживала б руколу;
  • дивитися один і той же фільм, то це був би «Сніданок у Тіффані»;
  • читати одну і ту саму книгу, то це була б Біблія;
  • слухати одну і ту ж музику, то телеведуча насолоджувалася б ноктюрнами Шопена;
  • жити в одній і ті же країні, то це була б Україна;
  • говорити однією і тією ж мовою, то Оля б говорила англійською;
  • спілкуватися з однією і тією ж людиною, то телеведуча б говорила сама з собою;
  • «сидіти» в одній і тій же соцмережі, то для Олі це був би Інстаграм;
  • працювати на одній і тій самій роботі, то Оля б працювала на Новому каналі в програмі «Ревізор»;
  • пити один і той самий напій, то для Олі це було б просекко;
  • грати одну і ту ж роль, то Оля «була» б божевільною.

Про стосунки. Тарас розповів, що перш ніж прийти на інтерв’ю з Олею, запитав у друзів, які питання їх хвилюють про стосунки. Одне з переліку запитань надійшло Олі Фреймут від Олі. Отже, Оля поцікавилася, чому хлопці вибирають злих і хижих жінок, і уникають добрих й ніжних.


«Це привіт мамі цих чоловіків. Чоловіки обирають собі, я точно це знаю, таких жінок, які схожі на їхню маму. Мама трохи з характером – і жінка буде такою. І взагалі Оля видно мала справу із сильними чоловіками, тому що сильні чоловіки обирають сильних жінок. А хлопці з комплексами завжди обиратимуть ту, яка в ресторані не знає, що вона хоче»


Після кількох питань від Тараса відео переходить до прес-конференції. Наприклад, на запитання, що Фреймут хотіла прибрати зі свого життя, та відповіла:


«Нічого я викидати не хочу, не тому що я така галичанка, заощадлива дівчина. Але всі помилки, а в 35 ти починаєш особливо аналізувати своє життя, всі помилки мене до чогось вели. От не було б батька Злати, який приніс багато прикрощів в моє життя, не було б моєї Злати. Не було б Києва, не було б моєї журналістської кар’єри, тому що тоді я залишила Лондон і приїхала в Україну … Тому все, що в житті відбувається у нас, нам потрібно звертати на це увагу як на уроки, які дає нам небо. Я в цьому впевнена. Треба любити свою долю, яка б вона не була»


Щодо шоу «Оля», Фреймут розповіла, що її рішенням було завершити цей проект. Ольга пояснила, що перший сезон запустили не з такими цифрами, як хотіли, але й не провальними. Відповідне рішення ухвалила тому, що зрозуміла: люди звикли бачити її строгим ревізором. За словами Ольги, їй пропонують проект, який пов’язаний з перевірками. Є дві пропозиції, але про що йде мова Ольга не сказала, посилаючись на комерційну та професійну таємниці.


 


На запитання, як має виглядати справжня леді, Ольга відповіла, що леді має жити в Лондоні, а статус «леді» їй має дати королева. Жінки ж можуть спробувати бути панянками з гарними манерами. Ольга Фреймут вважає, що найголовніше в людині – це гарна освіта, хай навіть самоосвіта. Потім згадала про інтелект в очах. Також телеведуча розповіла, що після спілкування з багатьма людьми зрозуміла, що найсексуальніше в чоловіках та в жінках – це розум.


Третя частина програми «Люди з Кремня» знову перенесла глядача на розмову Тараса та Ольги. Наприкінці відео Тарас запитав у Фреймут про три найкрутіші моменти в її житті за останні півроку. Ольга відповіла, що це були:

  • перший тираж книжки про етикет продався за місяць;
  • поїздка родиною в Швейцарію, менші діти стали на лижі;
  • нарешті Фреймут знає, про що писатиме свій роман.

З повною версією програми можна ознайомитися нижче.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: www.youtube.com, Люди з Кремня Джерело відео: www.youtube.com, Люди з Кремня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх