Що почитати зранку: монах, його «Феррарі» та добрі історії

23.03.2019, 09:33 Переглядів: 2 264

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку весняних книжкових новинок 

  

  

«Добрі історії. Усмішка.».

Довгими вечорами, коли на столі чай з печивом та цукерками, не обійтися без історій. Вони мають бути добрими, адже за столом збираються друзі. Також це один із вимірів літератури, коли читання зміцнює відчуття захищенності і світ навколо нас стає теплішим і кращим. Адже ми знаємо, що темрява зранку розсіється, що за зимою прийде весна і що насправді все буде добре.

Ингрид Нолль «Прохладой дышит вечер».

Ингрид Нолль называют немецкой Агатой Кристи, ее книгами зачитываются во всем мире. В чем секрет ее успеха? Все просто и сложно одновременно. Тонкий юмор, лихо закрученный сюжет и – абсолютная оригинальность.

Шарлотта – дама не первой молодости, но в жизнелюбии даст фору любому. Внуки ее обожают: молода душой, остроумна, никогда не лезет с нравоучениями и охотно делится историями из своего бурного прошлого.

Но не все, далеко не все Шарлотта рассказывает внукам. Некоторыми воспоминаниями она может поделиться только со своей старой куклой Хульдой, да и то осторожно, чтобы никто не услышал…

  
  

Робін Шарма «Монах, який продав свій «Феррарі»».

У цій книжці викладено незвичайну історію Джуліана Ментла – адвоката-мільйонера, на долю якого випало пережити сильну духовну кризу. Проте занурення у давню тибетську культуру, змінює його життя. Джуліан відкриває для себе мудрі й разом з тим дієві практичні знання, що допомагають впоратись з власними проблемами, знайти вихід із здавалось би безвихідного становища, здійснити переоцінку загальнолюдських та особистих цінностей.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх