У Полтаві на кременчужанина склали адмінпротокол без його присутності

19.03.2019, 16:11 Переглядів: 3 003

Зафіксували розміщення зовнішньої реклами без дозвільних документів

У Полтаві 7 лютого 2019 року працівники Інспекції по контролю за благоустроєм склали адмінпротокол на кременчужанина, власника магазину по вулиці Небесної сотні. Суть порушення – відсутність дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами.


У протоколі немає підпису кременчужанина. Чоловік був присутній на засіданні адмінкомісії, члени якого розглядали відповідне питання. Кременчужанин зазначив, що протокол на нього склали без його присутності.


У документі був зазначений мобільний номер «порушника», дата народження та адреса реєстрації. Кременчужанин сказав, що телефонний номер сказали працівники магазину, а інші дані взяли з документів, що є у «Куточку споживача».


Чоловік погодився, що вивіска незареєстрована. Додав, що нещодавно придбав магазин. Колишні власники зазначали, що з документами все добре.


Начальник юридичного управління виконкому Валерій Мирошніченко зазначив, що адмінпротокол не можна складати без присутності порушника. У результаті члени комісії вирішили відкласти розгляд протоколу. Мають звернутися до Полтавської міськради та отримати пояснення про деталі цієї події.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх