Нова Toyota Corolla 12-го покоління вже у Кременчуці

19.03.2019, 17:00 Переглядів: 2 432

 

Починаючи з 16 березня, 2019 року запрошуємо на прем’єрні тест-драйви нового автомобіля Toyota Corolla 12-го покоління.

 Переконайтеся в тому, що автомобіль став зовсім іншим. Оцініть його можливості на тест-драйві у зручний для Вас час . Запишіться за телефоном 0503081979, 0675087899, на сайті за посиланням або особисто в салоні за адресою: м.Кременчук, вул.Ярмаркова,1Б


Цікаві факти

  • Corolla - це знакова модель для Toyota. Адже саме з неї почалася справжня експансія японської корпорації Тoyota на глобальний ринок. Місія Corolla була сформульована просто: «Зробити мрію про сучасний автомобіль реальністю для кожної сім'ї»!
  • Вперше ToyotaCorolla потрапила до Книгу Рекордів Гіннесса за результатами продажів ще на початку 70-их років. І з тих пір упевнено очолює рейтинги продажів, залишаючись надійним вибором для сім'ї і бізнесу!
  • Також, на Corolla дуже часто, вперше на ринку, впроваджувалися різні нововведення. Саме Toyota Corolla в кінці 60-х років стала першим демократичним автомобілем, на якому вперше була встановлена ??автоматична коробка передач. У той час ще 2-х ступінчаста. Також, Corolla була першим демократичним автомобілем, на якому встановлено подушки безпеки і система АБС.
  • Шанувальники автоспорту напевно знають, що спортивна команда ToyotaGazooRacing здобула перемогу в останньому чемпіонаті світу з ралі WRC. А вперше, Toyota виграла це престижне змагання в 1999 році саме на Corolla. Тому у великій історії Corolla є і сторінки спортивних досягнень.


Саме зараз обираєте автомобіль? Мрієте про якість за прийнятною ціною? Та ще щоб і чекати не довелось? Тоді наступна інформація саме для Вас! Тільки з 19 до 31 березня, тільки в Тойота Центр Кременчук діє пропозиція, від якої не можливо відмовитись: оберіть будь який автомобіль з тих, що в наявності та отримайте свою, дуже вигідну персональну пропозицію, максимально підлаштовану під ваші можливості та побажання! Детальніше дізнайтеся особисто у консультантів в салоні Тойота Центр Кременчук.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх