Кременчуцькиий боксер Андрій Агеєв завоював «бронзу» Всеукраїнського турніру імені Богдана Хмельницького

16.03.2019, 10:07 Переглядів: 2 413

 

У півфіналі наш боксер поступився спортсмену зі Львова

З  11 по 17 березня у Черкасах проходить Всеукраїнський боксерський турнір імені Богдана Хмельницького серед чоловіків. Свої сили на ринзі випробовують близько 100 спортсменів у 10 вагових категоріях.


Кременчук на змаганнях представив вихованець СК «Легіон» Андрій Агеєв, який тренується під керівництвом батька Андрія Агеєва.

Андрій Агеєв виступив у ваговій категорії до 69 кг. У першому бою наш спортсмен переміг майстра спорту України з Івано-Франківська, відправивши його в нокдаун. Другий бій виявився невдалим для кременчужанина. На жаль, в цьому поєдинку Андрій роздільним рішенням суддів 2-3 поступився боксеру зі Львова Дмитру Преснякову. У підсумку кремен чужанин Андрій Агеєв завоював «бронзу» турніру імені Богдана Хмельницького.



- У першому бою Андрій впевнено переміг суперника, в третьому раунді відправив його нокдаун. У другому бою Андрій на ринзі зустрівся з бокс рем зі Львова. Під час поєдинку вони навіть зіштовхнулися головами. Чого не вистачило для перемоги? Можливо трохи розслабилися й недооцінили суперника, - поділився з «Телеграфом» тренер боксера Андрій Агеєв. – Хочу подякувати а підтримку та розвиток боксу Віталія Олександровича.


Нагадаємо, що у Німеччині відбулася Міжнародна матчева зустріч з боксу між збірними Німеччини, України, Франції, Індії. На зустрічі Андрій Агеєв став переможцем двічі відправивши суперників в нокаут. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх