«Кременю» не вдалося обіграти житомирське «Полісся»

13.03.2019, 14:55 Переглядів: 2 148

 

Кременчужани вдруге зіграли з «Поліссям»

Сьогодні, 13 березня, футболісти «Кременя» зіграли другий за тиждень спаринг з житомирським «Поліссям». Кременчужанам цього разу не вдалося перемогти суперника. Матч завершився з рахунком - 1:2.  


Наприкінці першого тайму з пенальті відзначився бомбардир «Кременя» Костянтин Черній. Проте після перерви кременчужанам не вдалося втримати перевагу й пропустили два мячі. Матч завершився з рахунком - 2:1 на користь житомирського «Полісся».  


Нагадаємо, що 7 березня на базі в селі Копили матч вийшов видовищним - обидви команди забили по 4 голи. Хет-триком у кременчужан відзначився Костянтин Черній, ще один гол на рахунку Артема Козлова.


 

Як повідомляє прес-служба МФК "Кремінь", перший тайм гри пройшов у абсолютно рівній боротьбі. Обидві команди намагалися тримати м'яч і особливо небезпечних моментів не створили. Щоправда, кременчужани таки забили. За гру рукою у штрафному майданчику арбітр зустрічі на 44-тій хвилині призначив одинадцятиметровий удар у ворота "Полісся". Пенальті чітко реалізував кращий бомбардир "Кременя" Костянтин Черній. Тож, на перерву суперники пішли за мінімальної переваги наших земляків - 1:0.


А ось у другому таймі забивали тільки житомирці. Спочатку на 61 хвилині після флангової атаки нападник "Полісся" головою з близької відстані відправив м'яч у сітку воріт Андрія Олійника. А за десять хвилин до закінчення основного часу наші суперники вийшли вперед, скориставшись не певними діями захисників "Кременя" у власному штрафному майданчику. 1:2. Підопічні Ігоря Столовицького мали можливість уникнути поразки, але не реалізували свої нагоди. Артем Козлов пробив із кута воротарського майданчика вище воріт... Костянтин Черній  з убойної позиції влучив у голкіпера  житомирської команди. Поразка 1:2.


Варто зазначити, що кременчужани мали лише три заміни: після мікротравм відновлюються Лактіонов, Задерецький, Сидоренко, Піскун та Мурашов. До того ж, команда працює у режимі серйозних фізичних навантажень... Натомість суперники зіграли фактично двома складами.


Наступний контрольний матч наші земляки зіграють вже у неділю 17 березня у Кривому Розі проти місцевого "Гірника".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх