8 м'ячів забили в матчі «Полісся» – «Кремінь»

8.03.2019, 12:02 Переглядів: 2 932

 

Хет-триком у кременчужан відзначився Костянтин Черній, ще один гол на рахунку Артема Козлова

7 березня футболісти «Кременя» провели черговий контрольний матч з житомирським «Поліссям». Матч на базі в селі Копили під Полтавою вийшов видовищним - обидви команди забили по 4 голи. 


«Полісся» – «Кремінь» – 4:4

Голи: Савченко 23, Семчук 37, Тарануха 59, Суханов 83 - Черній 29, 62, 68, Козлов 8

«Кремінь»: Котляров, Бичков, Ентін, Ченбай, Вовкодав, Сафонов, Масалов, Степанчук, Кохлов, Черній, Локтіонов. У другому таймі на заміну виходили: Олійник, Серденюк та три гравці на перегляді


Перший тайм "Кремінь" розпочав першим номером, демонструючи високий пресинг та хорошу фізичну підготовку команди. Про це повідомляє прес-служба "Полісся". Якісна гра в атаці суперника принесла свої плоди і перше взяття воріт було вже на 10 хвилині матчу – 0:1 на користь «Кременя».


Після пропущеного житомиряни додали в атаці і вже через кілька хвилин зуміли зрівняти рахунок у матчі – 1:1. Автором забитого м’яча став Олексій Савченко, якого «Полісся» підписало у зимове міжсезоння. Проте, вже у другій половині першого тайму на 30 хвилині матчу бомбардир "Кременя" Черній забиває і виходить команду вперед – 1:2.


Вже під кінець першої половини зустрічі Недоля відбирає мяч у центрі поля, тим самим зупинивши атаку суперника, віддає на Шавріна, той влучним ударом відправляє м’яч у рамку воріт голкіпера «Кременя», який парирує цей удар, проте добивання у карному майданчику виграє Семчук і зрівнює рахунок матчу – 2:2.


По перерві «жовто-зелені» значно додали в атаці і почали будувати позиційні атаки на ворота суперника. Гра першим номером дала змогу вийти вперед. Зі скидки Суханова новачок команди Тарануха з ходу пробиває по воротах і виводить команду вперед – 3:2. Відразу після розіграшу «Кремінь» пішов вперед і знову наздогнав «Полісся» – 3:3.


Після забитого гості ще більше посилили натиск і знову змогли вийти вперед – 3:4. На 70-й хвилині матчу номінальні господарі поля мали шанс зрівняти рахунок. Призначений штрафний неподалік воріт суперника взявся виконувати Лебеденко і майстерним ударом, здавалося, відправляв м’яч прямо у сітку воріт, проте влучив у стійку.


Команди не збиралися зупинятися на забитих голах і вже ближче до завершення основного часу Суханов вирівнює ситуацію у цьому матчі – 4:4. В останні та додані хвилини зустрічі обійшлося без забитих м’ячів і фінальний свисток головного арбітра фіксує результативну нічию у цьому матчі – 4:4.


Наступний матч "Кремінь" також зіграє в Копилах з "Поліссям". Матч відбудеться 13 березня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх