«Кремінь» має репутацію команди з найслабшим захистом та найбільше пропускає

4.03.2019, 10:10 Переглядів: 1 862

У Кременчуці триває турнір з хокею серед любителів

Минулого тижня У Кременчуці пройшло 4 матчі Відкритого Чемпіонату Кременчука з хокею. Про це повідомляє сайт Кременчуцької хокейної ліги любителів.  


У понеділок першими на льодовий майданчик вийшли хокеїсти Айсберга та Форсажу. Очікувана перемога полтавської команди суто на класі 6:3 (3:1, 2:0, 1:2). 


У вівторок на льоду відбулося два протистояння. 


Кременчук - Кремінь 12:6 (6:1, 3:2, 3:3). Хокеїсти Кременя відверто провалили першу половину зустрічі і змогли нав'язати боротьбу «містянам» починаючи лише з кінця другого періоду. Впевнена перемога лідера Чемпіонату і кілька особистих досягнень хокеїстів обох команд: Олександр Фролов (Кременчукк) і Юрій Павлюк (Кремінь) - хет-трик, Юрій Яцуха, Артем Шаповал і Сергій Мазур (всі Кременчук) - дубль.


Фізкультурник - Шторм 2:3 (1:1,1:1,0:1). Центральний матч туру, в якому тимчасово вирішувалась доля «бронзової» сходинки пройшов у напруженому ритмі і достатньо рівній боротьбі за майже всіма ігровими показниками. Команди приблизно порівну володіли ініціативою і створили майже рівну кількість гольових моментів. Відзначимо майстерність голкіперів обох команд: Ярослав Мудрий (Шторм) 29-27 та Олександр Корецький (Фізкультурник) 33-30 та гру лідерів: у Шторма «гру зробив» граючий тренер Валерій Клюшньов 2 голи і пас, а у Фізкультурника результативні бали у сім'ї Корецьких: Максим - гол+пас і Микола - гол.


Осісти на третій сходинці надовго Шторму, нажаль, не судилось. В четвер Кремінь та Піранії грали пропущений матч першого кола, де впевнену перемогу святкували гості з Лохвиці 12:2 (5:1, 4:1, 3:0). Розгромним рахунок робили Артем Шаповал - покер, Сергій Кутузов - хет-трик та Максим Корецький і Ігор Яременко по дублю. Відзначимо також голкіпера Піраней Володимира Шибашова 24-22. Кремінь і надалі має репутацію команди, що має найслабкіший захист і найбільше пропускає. 

Теги: хокей
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх