Кохання та «лайки»: рецепти щастя від зірок Instagram Ольги та Андрія

3.03.2019, 09:10 Переглядів: 4 314

  

Це конкурсне фото дуже розчулило наших підписників у Instagram

Ольга та Андрій Папеки — дуже позитивна пара, їх фото на сторінці «Кременчугский ТелеграфЪ» в Інстаграм отримало майже 8 тисяч лайків, понад 100 позитивних коментарів. Пара брала участь у конкурсі до Дня закоханих #Покажисвоюлюбовъ.


Фото подружжя з Градизька, яке разом уже майже 48 років, на конкурс надіслала їхня донька Тетяна. Ми поспілкувалися з чудовою парою.


- Як ви познайомилися?
Андрій: - Я працював водієм у транспортному цеху автозаводу. Ольга - на АТС. Колись увечері з товаришем заїхав на АТС надіслати телеграму. Там і побачив жінку свого життя. Зустрічалися лише два місяці. У 1971 році зіграли весілля.

Ольга: - Із 1971 року і досі ми живемо в злагоді та любові!


- Хто в сім’ї головний, хто керує фінансами?
Андрій: - Я приніс зарплату - віддав усе!
Ольга: - Батько в нас золотий! Ніколи в мене не питав, куди та на що витрачаю. Треба - то треба! Довіра важлива в стосунках між жінкою та чоловіком.


- Що порадите молодим парам?
Ольга: - Діти, як би не було важко — перетерпіть! Краще поплачте. Інколи дивлюся на нього... Так тяжко, серце стискається (в Андрія немає ноги — ред.). Піду на літню кухню, поплачу. Потім думаю, та нічого! У людей сьогодні ще більше горя. Діти з АТО повертаються без ніг, без рук. А скільки діточок загинуло! Ми чотири роки боролися, щоб зберегти ногу чоловіку. У нас Тетяна (донька) медсестра від Бога. Працює у травматологічному відділенні Глобинської лікарні. Де ми Андрія лише не возили! Я завжди була поруч, підтримувала його! На жодну хвилину, на жодну секунду ми батька не кидали. Сім’я — це сила! Бережіть один одного!


- Яка ваша улюблена справа?
Андрій: - Кермувати. У мене й досі наш перший «Жигуль» — трійка. Де ми на ньому лишень не були! У 1977-78 роках їздили до Молдови, і до Білорусії, і до Одеси! Продавали килими. Треба було дітей піднімати. І такі весілля їм відіграли! Сьогодні такі весілля рідкість. Минулого року віддали заміж і онуку. На весіллі було 80 гостей. Гуляли три дні. Кажуть, сьогодні мало хто таке вже робить.


Ольга: - Коли була молодша, мріяла навчатися на кухаря. Але мати мені заборонила. Казала, доню, ти собі й не уявляєш — цілий день готувати. Вийдеш заміж, після роботи знов на кухню! Так я і не стала кухарем. 23 роки пропрацювала у реєстратурі лікарні. Проте мене запрошують готувати на весілля, банкети, хрестини, ювілеї. Одного разу «керувала» кухнею на святі, куди було запрошено 300 гостей!


- Ольго, ви дуже гарно виглядаєте! Скільки вам років? У чому секрет краси?
Ольга (посміхається): - Ой чи 47, чи 57 , але вже 67 років. Секрет простий: я дуже багато працюю! Праця прикрашає людину. Минулого року на ділянці 25 соток виростила 800 кущів перцю. Посадили 50 відер картоплі. Розсаду вирощую сама.


- Ви це все для родини вирощуєте?
- Та ні! Я ще й на ринку торгую. Мене називають «Королева ринку»! Пенсія сьогодні невелика, а так хочеться дітям та онукам допомогти!


- У вас є сімейна традиція?
Ольга: - Ми завжди родиною збираємось на свята разом. Дуже пишаємося нашою родиною. Діти та онуки завжди намагаються нам створити свято. Фото, яке надіслала донька, зроблене на наше «кашемірове весілля» (47 років разом — ред.). Діти за дві години організували це «весілля». Купили калачі, накрили стіл, знайшли фату!


Дякуємо за організацію зустрічі з парою Наталії Бережній, власниці крамниці «Одеваем пузики». 

Автор: Олена КЕЛЕМБЕТ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх