Дві червоні та три голи: «Кремінь» завершив другий збір перемогою над «Металістом»

28.02.2019, 16:26 Переглядів: 2 337

 

Кременчуцькі футболісти зіграли з першоліговим клубом

Сьогодні, 28 лютого, в останній день зими футбольний клуб «Кремінь» зіграв спаринг з першоліговим «Металістом 1925». Підопічні Ігоря Столовицького здолали харківську команду з рахунком - 2:1. 

«Металіст 1925» - «Кремінь» – 2:1 (1:1)

Голи: Синиця 44 (пен) - Черній 10, Степанчук 60

Видалення: Дехтяренко - Масалов

«Металіст 1925»: Каневцев, Жук, Цвіренко, Жданов, Мельничук, Гранкін, Луїз Фернандо, Калюжний, Ямполь, Синиця, Давидов (к)

2 тайм: Дьяков, Коваленко І., Поспєлов, Сидоренко Дм., Кравченко, Ралюченко, Романов, Коваленко Є. (к), Дехтяренко (Єрмошенко 73), Фабіньо, Фаюк. Запасні: Сидоренко Дн., Чегурко, Єрмоленко

«Кремінь»: Котляров (Олійник 46), Бичков (Малиновський 46), Ентін, Ченбай (к), Вовкодав (Нестеренко 46), Сафонов, Піскун (Степанчук 46), Масалов (Серденюк 44), Мурашов, Авер'янов (Куць 61), Чорній (Локтіонов 46). Запасні: Задерецький



На перших хвилинах у харків'ян був момент відкрити рахунок - з кутового Ямполь передав на Граніна, проте той пробив вище воріт. Свій момент «Кремінь» не упустив - Костянтин Черній отримавши м'яч після пасу з глибини, вийшов сам на сам на пробив під голкіпером господарів - 0:1. Харків'яни одразу кинулися відіграватися, але м'яч не йшов у ворота: то пролетить повз стійку, то надійно зіграє голкіпер Котляров. «Кремінь» зміг відповісти тим же - кількома неточними ударами у виконанні Масалова. До перерви «Металіст 1925» зміг зрівняти рахунок після того, як наш гравець сфолив на Давидові. Майстерно виконав одинадцятиметровий Синиця - 1:1. До речі, червону картку за нецензурні вирази отримав Масалов, якого одразу поміняли на Серденюка.


 


У другому таймі воротар «синьо-білих» Андрій Олійник з перших хвилин відбивав атаку Романова. Спочатку Романов небезпечно прострілював, згодом після кутового віддав на Фаюка, навішував зі штрафного й віддавав пас на Давидова - той у боротьбі пробив у руки воротарю. На 60 хвилині після навісу зліва Сергій Степанчук прийняв м'яч та другим дотиком відправив його у ворота - 1:2. На 73 хвилині за розмови отримав червону й гравець «Металісту» Дехтяренко, якого одразу замінили на Єрмошенка. До кінця гри рахунок залишився незмінним - 2:1, на користь кременчужан.



Нагадаємо, що сьогодні МФК «Кремінь» подав заявку гравців на весняну частину чемпіонату.


Наступний матч "Кремінь" зіграє вдома 4 березня о 14.00 проти криворізького "Гірника". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Дмитро Демиденко, ФК "Металіст 1925" Джерело відео: FC Metalist 1925 Kharkiv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх