В городской избирательной комиссии новый начальник – прежний работать отказался

25.02.2019, 18:07 Переглядів: 4 192

 

Комиссию возглавил Александр Татаринов

В кременчугской окружной избирательной комиссии уже новый начальник – Александр Татаринов. Он прошел по квоте кандидата в президенты Виктора Бондаря.


Информация об этом размещена на официальном сайте ЦИК:


 


Александр Татаринов возглавил комиссию вместо Сергея Полуляха. Полулях также прошел в комиссию по квоте кандидата Бондаря. Но он категорически отказался работать главой избирательной комиссии из-за отсутствия опыта такой работы. Сергей Полулях не принимал участия ни в одном из заседаний комиссии.


В пятницу, 22-го февраля, комиссия собралась на очередное заседание. Его вел заместитель главы комиссии Владислав Иконников. Присутствующим сообщили, что в Центральной избирательной комиссии должны утвердить нового руководителя кременчугской окружной комиссии в связи с отказом Сергея Полуляха.


«ТелеграфЪ» спросил члена комиссии Михаила Майбороду, как получилось, что Полуляха назначили руководить комиссией без его согласия? Михаил Алексеевич ответил:

– Це ж не ми робимо, і він (Полулях, ред.) про це не знав, це – результат сліпого голосування. Кандидатуру голови обирає комп’ютер, ось він і обрав Полуляха. А той відмовився, бо не збирався очолювати комісію, не мав відповідного досвіду. А тепер треба не просто обрати нового голову, треба зберегти квоту – адже кожний кандидат має певну квоту: від нього йде по Україні стільки-то голів комісій, стільки-то секретарів та заступників. Тому, щоб не порушувати квотний принцип, наступним головою комісії теж мають обрати представника від кандидата Бондаря.


В понедельник на сайте ЦИК появилась информация о новом руководителе комиссии Александре Татаринове.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА-2019:

Кандидати

31 березня 2019 року відбудеться голосування на чергових виборах Президента України. Центральна виборча комісія зареєструвала рекордну кількість кандидатів – 44. Кожен з них вніс грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн, котра повернеться лише тому, хто переможе на виборах, чи вийде до другого туру.

Офіційні результати першого туру мають оголосити до 10 квітня. Якщо жоден з кандидатів не набере абсолютну більшість голосів громадян, які взяли участь у голосуванні (50% + 1 голос), буде оголошений другий тур, який відбудеться 21 квітня. Публікація його результатів – до 4 травня.

До 3 червня 2019 року новообраний президент має вступити у повноваження із складенням присяги на урочистому засіданні Верховної Ради України.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх