Дзвін Пам’яті пролунав на честь загиблого кременчужанина Андрія Покладова

19.02.2019, 17:02 Переглядів: 3 782

 

Мама тримала в руках портрет сина, загиблого в боях під Дебальцеве

Сьогодні, 19 лютого, на території Міністерства оборони України відбувся ранковий церемоніал вшанування військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули цього дня у різні роки та внаслідок російської збройної агресії на Cході України.


Дзвін Пам’яті на території Міноборони України сьогодні пролунав шість разів, один з яких на честь кременчужанина Андрія Покладова. Мама Андрія на церемонії тримала в руках портрет сина, загиблого в боях під Дебальцеве.


 


У 2015 році внаслідок російської збройної агресії на сході України загинули:

  • старший лейтенант Покладов Андрій
  • сержант Горбенко Андрій
  • сержант Садовський Богдан


Цього дня у 2017 році перестали битися серця мужніх військовослужбовців, це - молодший лейтенант Гринчишин Максим та солдат Делюкін Юрій. У 2018 році від російського окупанта загинув сержант Єгоров Валерій.



Нагадаємо, що цього року це вже третя родина з Кременчука, яка відвідала Київ, щоб вшанувати пам'ять рідних, які загинули в російсько-українській війні. 


Андрій Покладов (9 жовтня 1972 - 17 лютого 2015) - старший лейтенант Збройних сил України. Закінчив навчання в СПТУ-22, Криворізькому авіаційно-технічному коледжі, Кременчуцькому інституті економіки та нових технологій, Кременчуцькому політехнічному інституті. Працював начальником відділу збуту приватного підприємства, економістом, брокером, наладчиком агрегатних станків, автослюсарем, директором по виробництву приватного підприємства. Проходив аспірантуру при Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського, кандидатську дисертацію писав по темі очистки води.


Під час війни - командир зенітної батареї, 15-й окремий гірсько-піхотний батальйон. Загинув 17 лютого 2015 року під час боїв за Дебальцеве при відході із Чорнухиного. В ніч на 19 лютого дружині Андрія зателефонував терорист й заявив, що її чоловіка вбили. Тіло Покладова знайшов терорист та подзвонив його дружині.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Міністерство оборони
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх