«На кожну позицію є конкуренція»: «Кремінь» прийняв «Гірник-Спорт»

15.02.2019, 17:29 Переглядів: 2 316

  

Кременчужани на своєму полі прийняли першоліговий клуб

Сьогодні, 15 лютого, футболісти «Кременя» на своєму полі прийняли першоліговий «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. Єдиний гол Романа Локтіонова у першому таймі приніс перемогу кременчужанам.


«Кремінь» - «Гірник-Спорт» - 1:0

Гол: Локтіонов, 21

«Кремінь»: Котляров (Олійник, 46), Бичков (ГНП, 46), Ентін (ГНП, 80), Ченбай, Вовкодав (ГНП, 70), ГНП (Серденюк, 46), Мурашов (Сидор, 78), ГНП (Степанчук, 46), Черній (Піскун, 46), Локтіонов (Куць, 57). Головний тренер: Ігор Столовицький

«Гірник-Спорт»: Данкович, Гончар, ГНП, Кравчук, Шопін, ГНП, Котляр, ГНП, Корольков, Лозовой, Одарюк. У другому таймі на заміну виходили: Бафталовський, Батюшин, Білоус, Єфремов. Головний тренер: Володимир Мазяр



На 21 хвилині матчу після невдалого виконання штрафного «гірниками» «Кремінь» розгорнув швидкісну контратаку. Кременчужани скористалися тим, що «Гірник-Спорт» не встиг повернутися в захист й забили гол. Роман Локтіонов з гострого кута прострелив у дальній кут воріт - 1:0. За кілька хвилин «гірники» мали можливість зрівняти рахунок, проте надійно зіграв голкіпер «Кременя» Ярослав Котляров. Господарі до кінця матчу ще відповіли ще двома неточними ударами, один з яких вихід сам на сам у виконанні Костянтина Чернія.


 


Після перерви непоганий шанс мав Сергій Степанчук, який пробив метрів з 15 під поперечину, але голкіпер суперника надійно зіграв й швидко зреагував на удар. Темп гри спав, тому рахунок на табло після фінального свистка залишився на користь «Кременя», який зміг обіграти команду з Першої ліги.


Після гри тренер «Кременя» Сергій Свистун відзначив, що в команді є конкуренція між гравцями на різні позиції.


- Хлопці виконали поставлене перед ними завдання. Єдине, ми зараз дивимося на рух на фоні навантажень, як гравці приймають рішення, їх мислення під час гри. - зазначив тренер «Кременя» - До початку чемпіонату є час, тому зараз дивимося на різні позиції й різні поєднання. Радує те, що зараз є конкуренція в команді. На кожну позицію є конкуренція. Розслаблятися нікому не можна.




Наступний матч «синьо-білі» зіграють вдома проти молодіжки «Олександрії». Підопічні Ігоря Столовицького зіграють з «Олександрією» U-19 у понеділок 18 лютого. Початок матчу о 15.00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: ФК "Горняк-Спорт"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх