У Кременчуці узаконили зменшення кількості маршруток № 3Б

17.02.2019, 08:37 Переглядів: 3 132

Виконком ухвалив рішення на прохання перевізника

У Кременчуці кількість авто на маршруті № 3Б зменшиться із 25 до 15. Відповідне рішення 15 лютого ухвалив виконком на своєму засіданні на прохання тимчасового перевізника - ПП «Союз Авто Експрес».


Як повідомив міський голова на засіданні виконкому, перевізник зазначив, що на даний час немає необхідності в тій кількості транспорту, яка використовувалася раніше, бо на цьому ж маршруті тепер курсує більше тролейбусів.


Начальник відділу транспорту виконкому Руслан Івашина переконує, що пасажири суттєво не відчують різниці: якщо відповідно до попередніх угод інтервал руху становив 5 хвилин, то тепер становитиме до 7 хвилин.


Нагадаємо, 19 жовтня виконком достроково розірвав договір з ПП «Союз Авто Експрес» на маршрутах №3Б та №25 через порушення. Основна претензія виконкому - кількість транспорту на маршрутах При цьому пояснили, що маршрут №25 не курсуватиме до проведення нового конкурсу, а на маршруті №3Б тимчасовим перевізником був призначений той самий «Союз Авто Експрес», з яким розірвали угоду. Наразі термін її дії вичерпався, але виконком не зміг провести конкурси на ці маршрути (не було бажаючих, крім тимчасового перевізника) та оголосив їх повторно. Водночас, відповідно до протоколу конкурсного комітету, «Союз Авто Експрес» не допустили до конкурсу.


Додамо, що на маршруті №3Б уже й нині курсує 15 авто, а не 25 - тимчасовий перевізник зменшив їх кількість, повідомивши про це виконком. Тепер його дії виконком узаконив, і й новий конкурс проводитиметься на 15 маршруток, а не на 25.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх