Monatik поспілкувався з кременчужанкою Міланою Бордюг, яка бореться з раком (збір зупинено)

17.02.2019, 16:18 Переглядів: 6 744

 

Ще 2,1 мільйон гривень необхідно зібрати для доньки правоохоронця з Кременчука

Міланку Бордюг вже чекають на лікування в Німеччині, проте на її лікування ще необхідно зібрати 2 149 807 грн. Як повідомляють на інстаграм сторінці з необхідних 2 800 000 грн зібрали близько 700 000 грн. Дівчинку на лікування чекають у березні, проте сума залишається для родини непідйомною.



Міланці всього 5 років, на її долю випало непросте випробування - страшний діагноз, рак головного мозку (гліобластоми мультиформна). Три місяці дівчинці не могли поставити точний діагноз. І коли пухлина стала таких розмірів, що не допомагали вже знеболюючі, потрібна була термінова операція. Мужня, сильна Мілана перенесла складну операцію, безліч уколів, проходить зараз променеву терапію: випробування, не під силу кожній дорослій людині.

?

Після дослідження пухлини у сім'ї Миланочка трапився наступний шок: пухлина злоякісна, 4 ступінь. Зараз можлива реабілітація в Німеччині, є надії, але необхідна ваша підтримка.


Небайдужі допомагають Міланці як фінансово так і психологічно підтримують її. На днях маленька кременчужанка зустрілася з відомим українським виконавцем Дмитром Монатіком, який подарував дівчинці посмішку та незабутні емоції.


- Удивительная вчерашняя встреча с позитивным Димой Монатиком. Спасибо за эмоции, веру в победу, море улыбок! Миланочка была счастлива познакомиться с таким известным и добрым сердцем человеком. Друзья, спасибо вам за поддержку, тёплые слова, ваши переводы! Сейчас это так необходимо... - йдеться у повідомленні в інстаграм на сторінці збори допомоги Міланці.


р/р 26003396935, призначення благодійна допомога

МФО 380805,

Код ЄДРПОУ 34750770

БФ «Краб», АТ Райффазен Банк Аваль в Києві

Доповнено 

14 січня 2020 року перестало битися серце маленької Мілани Бордюг.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: help_milana_bordyg
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх