Не вистачило трьох голосів: червоно-чорний прапор так і не замайорить над Полтавщиною

17.02.2019, 14:08 Переглядів: 3 979

 

Депутати Полтавщини знову не підтримали рішення на сесії

Депутати Полтавської обласної ради знову не прийняла рішення про вивішування на свята червоно-чорного стягу. Для прийняття рішення депутатам не вистачило трьох голосів, лише 40 депутатів проголосували “за”. Головуючий ініціював повернутися до голосування, але з другої спробу депутатам не вистачило тих же трьох голосів.



Червоно-чорний прапор пропонували вивішувати у святкові чи дні скорботи, пов’язані з національно-визвольними датами. Він мав би майоріти на адмінбудівлях поряд із державним прапором.


Також планували запровадити своєрідну традицію коли на знак вшанування Героїв, що загинули на сході країни та були уродженцями Полтавської області, в день офіційного повідомлення про смерть – вивішували прапор України, прапор Полтавської області, червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби українського народу піднімаються в траурному оформленні.


- Червоно-чорний прапор, який піднімався біля адміністративного будинку Полтавської обласної ради на знак вшанування загиблого громадянина України – уродженця Полтавської області – передається його рідним (близьким). Про цю церемонію Полтавською обласною радою видається сертифікат. - йдеться у повідомленні.

Теги: прапор
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх