«Янголів в камуфляжі» кременчужани презентували в Полтаві

8.02.2019, 08:01 Переглядів: 2 346

  

Фотовиставку побачать не лише кременчужани та полтавці, а й в столиці України - Києві

6 лютого у Полтаві кременчужани презентували фотовиставку «Янголи в камуфляжі», яка присвячена Революції гідності та російсько-українській війні. Виставку відкрили в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П. Котляревського. Виставка в бібліотеці триватиме до 8 лютого.


Близько півсотні світлин презентували організатори: голова ГО «Добровольці України» Юрій Крамаренко та учасник Революції гідності Іван Балацький.


Присутні оглядали світлини медиків, які рятували життя під час революції та на передових позиціях в Донбасі. Якщо перші виставки кременчужани робили за власні кошти, то нині ініціативу підтримали на обласному рівні.


Вперше виставку презентували на День Захисника України 14 жовтня на площі Незалежності.



Юрій Крамаренко розповів «Телеграфу», що крім виставки на площі у місті діє пілотний проект, який має на меті долучити молодь.


- У Полтаві захід пройшов за підтримки облдержадміністрація, яка допомогла додрукувати фотографії. На виставці було багато полтавців, серед яких діти - вони були вражені виставкою - прокоментував відкриття виставки Юрій Крамаренко. - У кременчуцькій школі №20 діяв пілотний проект, де діти самі проводили екскурсію. Вдалося долучити старшокласників ще з трьох шкіл: 2, 4, 10. Також ми долучили учасників Революції гідності та АТО, тому діти на пряму спілкувалися з учасниками цих подій.


Полтавці також можуть з 20 лютого побачити виставку в медичному ВУЗі, у Кременчуці з 11 по 18 лютого її презентують у бібліотеці Торубари, а 15 лютого виставку презентують у Києві.


- Нас запросили до Києва. Презентуємо фотовиствку «Янголи в камуфляжі» у військовому ліцеї імені Богуна. - додав голова ГО «Добровольці України» Юрій Крамаренко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх