Міська влада хоче знести магазинчик кременчуцького підприємця

30.01.2019, 08:01 Переглядів: 5 888 Коментарів: 5

 

На сесію підготовлений проект рішення про відмову у договорі оренди землі під магазином, а знесення його міська рада домагатиметься у суді

Міська влада судиться з кременчуцьким підприємцем за продуктовий магазинчик «Калина» площею 26 кв м, що на вулиці Олексія Древаля, 27-Б. Магазин існує, але в передачі в оренду земельної ділянки під ним влада планує відмовити: такий проект рішення підготовлений на сесію міської ради. Із пояснення до проекту рішення - Департамент державної архітектурно-будівельної інспекції у Полтавській області скасував дозвіл на будівництво магазину. І тепер, на підставі цього рішення, Кременчуцька міська рада звернулася до суду з позовом про скасування рішення державного реєстратора щодо державної реєстрації права власності на об’єкт нерухомого майна (магазин).


 


Як пояснив на засіданні земельної комісії начальник юруправління виконкому Валерій Мірошниченко, у 2017 році ДАБІ (Державна інспекція архітектурно-будівельного контролю) встановила порушення меж при будівництві та скасувала декларації про готовність об'єкту та про початок будівництва.


- Наразі ми звернулися до суду щодо знесення цього об'єкту, - каже пан Мірошниченко.


Віце-мер з будівництва Дмитро Кравченко додав, що «Калина» працює цілодобово, і там «суцільна п'янка» та безліч скарг від мешканців до поліції.


Разом із тим, депутати Піддубна та Костромінов сумніваються, що висновок ДАБІ обгрунтований: невідповідність меж складає усього 3 кв м. Оксана Піддубна запропонувала запросити підприємця, якому готують відмову, на комісію.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: Гугл-карти
Теги: магазин
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

325
30 січня 2019 08:57

Как можно отменить ранее выданные документы? А потом удивляются, почему в эту страну не идут инвестиции. Да посмотрит какой-нибудь Илон Маск, как вы будку мелкого лавочника сносите, и пошлет вас на...


47 2
1 656
30 січня 2019 09:27

Видать заказ рядом стоящего супермаркета,или ктото хочет на этом месте свой магаз.

 


26 2
1 168
30 січня 2019 10:20

А у Звонкова, получается, с "Метрополем" все в по нормам и в соответствии было?  У ДАБІ там глаза повылазили и потому ничего не увидели?


38 1
0
30 січня 2019 11:45

Заберите Метрополь у толстяка Звонкова !!! Или Звонков взятки всем собакам пораздавал что б рты поганые закрыли ?  На месте предпринимателя нужно бунт поднимать !


27 0
73
30 січня 2019 13:33

Цитата: evil
У ДАБІ там глаза повылазили и потому ничего не увидели?

Естественно, повылазили. Тож свои, а остальные - по щедрости.

Цитата: Maks
Или Звонков взятки всем собакам пораздавал что б рты поганые закрыли

Не закроют ни рты, ни карманы. Привычка. А это - непреодолимая сила. А насчет алкоточек, то почему остальные работают? Или там алкоголь и контингент получше, владельцы сговорчивее и понятливее?


11 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх