«Білий Барс» без проблем розібрався з «Крижаними Вовками», а «Кременчук» поступився «Дніпру»

25.01.2019, 08:01 Переглядів: 2 100

 

Огляд 32 туру Української хокейної ліги

24 січня завершилися матчі 32 туру Української хокейної ліги. 


Донеччани продовжують переможну ходу в регулярному чемпіонаті


У Харкові матчем між місцевим МХК «Динамо» і донецьким «Донбасом» продовжився 32-й тур чемпіонату Української хокейної ліги - Парі - Матч. Для багатьох залишалося загадкою, яким постане «Динамо» в першому поєдинку після відходу з клубу Олександра Кулікова. І треба сказати, що стартовий період господарі арени проти чинного чемпіона провели гідно. Харків'яни часто загрожували воротам Дьяченка, тому кіперу доводилося не один раз вступати в гру. Проте, в контратаці Дмитро Ігнатенко вивів підопічних Сергія Вітера вперед - 0:1. 


Здавалося, що інтрига в матчі живе і донеччанам буде непросто. Однак «динамівці» відверто провалили другу 20-хвилинку. Спершу двічі в 
меншості «Донбас» засмутив суперника - шайби на рахунку Смирнова і Ляльки. Уже в рівних складах гості добили опонентів голами Денискіна, Романенка і Александрова.


За рахунку 0:6 господарям залишалося боротися лише за власний престиж. І все-таки пробити Дьяченка вдалося Данилу Бабчуку. До кінця
зустрічі «Донбас» закинув і сьому шайбу, але її відмінили після повтору. 6:1 - команда Сергія Вітера продовжує переможну серію, яка тепер
нараховує 16 поєдинків.


МХК «Динамо» - «Донбас» 1:6 (0:1, 0:5, 1:0)


Шайби: 0:1 Ігнатенко (Пуголовкін, Костіков), 15:12. 0:2 Смирнов - менш., 22:39. 0:3 Лялька (Коренчук - менш.), 25:59. 0:4 Денискін (Свищев, Мостовий), 29:01. 0:5 Романенко (Лялька, Коренчук), 39:21. Александров (Костіков, Захаров), 39:32. 1:6 Бабчук (Максименко, Худяков), 41:44 

МХК «Динамо»: Гурко (Мамедов); Скрипець - Піддубний, Лісін - Бабчук, Забулонов - Наливайко, Шматько - Друбецкий; Чердак (К) - Халін -Олійник, Кобіков (А) - Максименко (А) - Худяков, Пойманов - Сиротенко - Геворкян, Колядинський - Праведний - Гайдамака.
«Донбас»: Дьяченко (Костенко); Сильницький - Романенко, Александров - Ігнатенко, Жовнір - Григор'єв, Воронін - Фірсов; Лялька (А) - Мазур - Коренчук (А), Пуголовкін - Захаров (К) - Костіков, Луговий - Смирнов - Карпенко, Мостовий - Свищев - Денискин.



«Білий Барс» без проблем розібрався з «Крижаними Вовками»


Вже на 8-й хвилині зустрічі київська команда реалізувала чисельну перевагу і вийшла вперед. Однак через 3 хвилини Владислав Куцевич втік у відрив від захисників і закинув шайбу в меншості, а незадовго до кінця періоду «Білий Барс» і зовсім вийшов вперед - відзначився Денис Бородай.

В середині другого періоду «Крижані Вовки» видали провальний відрізок довжиною в пару хвилин, і за цей час "барси" відзначилися тричі на чужих воротах. За шайбі закинули Ярослав Панченко, Назар Ружніков і Максим Ромахін.

У час, що залишився до кінця зустрічі, команди обмінялися гострими випадами. Дубль оформив новачок «Крижаних Вовків» Павло Борисов, на що білоцерківці відповіли влучними кидками Данила Печерських, Владислава Куцевича і Богдана Арабова.


«Білий Барс» - «Крижані Вовки» 8:3 (2:1; 4:1; 2:1)


Шайби: 0:1 Давиденко (Овчинніков, Шабанов - більш.), 7:02. 1:1 Куцевич - менш., 10:52. 2:1 Бородай (Васильєв, Ружников), 16:47. 3:1 Панченко (Бородай, Кучер), 27:40. 4:1 Ружников (Ядловський, Бородай), 28:47. 5:1 Ромахін (Ядловський, Дурдиєв), 29:49. 5: 2 Борисов (Шабанов), 32:07. 6:2 Печерських (Кучер), 38:43. 6:3 Борисов (Панков, Дуюн), 52:10. 7:3 Куцевич (Качан, Лєсников), 54:13. 8:3 Арабов (Логач), 54:37.



«Дніпро» на виїзді вирвав перемогу у «Кременчука»



24 січня в Кременчуці відбувся заключний поєдинок 32-го туру Української хокейної ліги - Парі-Матч, в якому лідер першості, херсонський «Дніпро», в овертаймі виграв у місцевого «Кременчука» 2:1.


Як і прогнозувалося, зустріч першої та третьої команди чемпіонату видалася бойовою - ніхто не хотів поступатися. Тому обидва колективи в першу чергу думали про захист власних володінь. Стартовий період більше запам'ятався вилученнями і боротьбою на кожній ділянці льоду, ніж гострими гольовими моментами. Як підсумок - справедливі нулі на табло.


Друга 20-хвилинка не сильно відрізнялася від першої: команди діяли до помилки свого суперника. Ініціатива відходила по черзі від одного клубу до іншого. І все-таки господарі майданчика забили на останній хвилині періоду. Віктор Тютченко втік в контратаку, відпасував на Артема Шиманського, який точно кинув у дальній кут воріт Олега Петрова - 1:0.


Херсонці кинули всі сили в атаку після перерви. Оборона «Кременчука» стримувала натиск опонентів більшу половину періоду, проте гравці «Дніпра» добилися свого. Андрій Жвачкін з передачі Миколи Коляди зрівняв рахунок за чотири з половиною хвилини до фінальної сирени. Прикінцеві моменти поєдинку пройшли в гострій боротьбі, але результат на табло більше не змінювався.


Рахунок 1:1 означав те, що в четвертий раз з семи поєдинків командам потрібно було виявляти найсильнішого в овертаймі. У додатковий час набагато ближче до перемоги були підопічні Дмитра Підгурського: спершу воротар господарів Микита Гордюшин парирував булліт після фолу Олексія Зайцева, а потім врятував свою команду після виходу сам на сам від Миколи Коляди. Втретє голкіпер був безсилим - Кирило Бондаренко вдало зіграв на добиванні і приніс своєму клубу таку потрібну перемогу.


Тепер відрив «Дніпра» від «Донбасу» становить три очки, але у донеччан гра в запасі. Наступні матчі в рамках чемпіонату УХЛ - Парі-Матч відбудуться 26 січня: о 13:00 «Білий Барс» зіграє з «Дніпром», а о 17:00 «Донбас» прийме «Крижаних Вовків».

Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх