Хокеїсти «Дніпра» не змогли подолати комплекс «Кременчука», але дотисли кременчужан в овертаймі

24.01.2019, 20:46 Переглядів: 2 556

  

Кременчужани в центральному матчі туру поступилися херсонцям

Сьогодні, 24 січня, хокеїсти "Кременчука" в центральному матчі туру програли "Дніпру" в овертаймі. Проте "дніпрянам" не вдалося подолати комплекс "Кременчука" - ще жодного разу херсонський клуб не перемагав «Кременчук» в основний час. У нинішньому сезоні команди билися між собою 6 разів. І лише одного разу, та й то в серії післяматчевих буллітів, підопічні Дмитра Підгурського були сильнішими за своїх опонентів (1:2). Всі інші зустрічі незмінно закінчувалися на користь «Кременчука»: тричі мінімально в основний час матчу (2:1, 1:0, 3:2), один раз в овертаймі (5:4) і ще раз в серії буллітів (3:2).


 


Матч через другий дисциплінарний штрафпропустив Всеволод Толстушко. Йому довелося дивитися гру в ролі глядача. 


 


Також на матч завітали футболісти "Кременя", які на днях вийшли з відпустки. Футболісти, тренерський штаб та керівництво клубу одразу виділявся на трибунах своєрідним "синім острівцем". 


 


До речі, футболістів частенько можна побачити на іграх ХК "Кременчук", проте в такій кількості - вперше. Цікаво, що у Кременчуці спортсмени підтримують один одного, тому на матчах баскетболістів можна побачити футболістів, хокеїстів, боксерів, й навпаки коли на гру МФК "Кремінь" підтримати футболістів приходили хокеїсти "Кременчука". 


 



«Кременчук» - «Дніпро» 1:2 ОТ (0:0, 1:0, 0:1, 0:1)

Шайби: 1:0 Шиманський (Тютченко), 39:20. 1:1 Жвачкін (Коляда), 55:29. 1:2 Бондаренко (Ромащенко), 63:47.

Кременчук: Гордюшин; Бойових - Грицьких, Севрюгин - Бєльський, Шпак - Горлушко, Савицький; Зайцев - Фурса - Кисельов, Савченко - Гриценко (К) - Ворона, Тютченко (А) - Красильников - Кривошапкін (А), Шиманський - Роганов - Ефімочкін.

Дніпро: Петров; Білоусов - Декало, Афанасьєв - Будько, Шулешов - Сірченко, Матусевич; Жвачкін (А) - Коляда (К) - Дунаєв, Коваленко - Ромащенко - Бондаренко, Макарицькій - Золотухін - Матвієнко, Тимченко - Брага - Целогородцев.

 

Гра між "Кременчуком" та "Дніпром" вийшла видовищною та бойовою. Першими відкрив рахунок "Кременчук" лише у другому таймі - голом у роздягальну відзначився Артем Шиманський, який з передачі Віктора Тютченка відправив шайбу в дальній кут воріт - 1:0. 



На початку третього періоду "Дніпро" зрівню шанси - Андрій Жвачкін шайбою відзначив своє повернення в склад команди - 1:1. 



У додатковий час "Дніпро" був ближчим до перемоги. Микиті Гордюшину вдалося спочатку парирувати булліт після фолу Олексія Зайцева, а потім врятував свою команду після виходу сам на сам від Миколи Коляди, на жаль, втретє голкіпер не зміг допомогти. Вирішальну шайбу в овертаймі забив Кирило Бондаренко, який зіграв на добиванні й відправив шайбу в пустий кут воріт - 1:2.



Після гри приз нападнику "Кременчука" Миколі Кисельову за "Кращу шайбу чемпіонату УХЛ - Парі-Матч в грудні-2018" вручив кременчуцький боксер Сергій Радченко - дворазовий чемпіон Кубка України у вазі до 91 кілограма, старший тренер команди WSB «Українські Отамани» 3 і 5 сезону.


 

Кращу шайбу грудня забили наприкінці місяця - 29 грудня у матчі з "Донбасом". Комбінацію почав Олексій Зайцев, який увійшов в зону, обігравши двох захисників. Кисельов же, отримавши передачу, зблизився з Богданом Дьяченко та з дуже гострого кута відправив шайбу над плечем воротаря.



Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Цікавий вийшов хокей з гострою грою обох команд, яка сподобалася глядачам і тримала в напрузі всі 60 хвилин і овертайм. Гідна гра гідних суперників. Створювали багато гольових моментів, але на жаль погано їх реалізували.

- Чому на ваш погляд не вдалося втримати перевагу в матчі?

- Були хороші моменти, щоб забити другий гол, але ми не змогли їх використати. А коли не забиваєш ти - забивають тобі.


Головний тренер херсонського «Дніпра» Дмитро Підгурський: 
- Ми завжди з «Кременчуком» граємо «кістка в кістку», шайба - у шайбу. Сьогодні нам пощастило в хорошому матчі, де було дуже багато гольових моментів з обох сторін. Хлопцям спасибі, що дотерпіли - в кінці третього періоду забили й в овертаймі вирвали перемогу.

Є у нас один недолік - вже четверту шайбу пропускаємо в кінці періоду. Але, нічого, будемо працювати над цим.

- За рахунок чого на ваш погляд вдалося переломити хід поєдинку?

- За рахунок роботи. Вірили в перемогу.


Турнірна таблиця

Команда І В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
1  Дніпро 32 23 1 1 2 1 4 115 40 76
2  Донбас 31 23 1 1 0 0 6 149 66 73
3  Кременчук 31 21 1 1 1 1 6 154 79 69
4  Білий Барс 31 11 1 0 0 1 18 81 123 36
5  МХК Динамо 31 6 1 0 1 0 23 61 118 21
6  Крижані Вовки 32 1 0 1 0 2 28 65 199 7


Наступний матч підопічні Олександра Савицького зіграють 27 січня у Харкові з "Динамо". Початок матчу о 13.50. 

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх