З касками та шинами стартував конкурс на пам'ятник Революції гідності в Кременчуці

22.01.2019, 14:04 Переглядів: 2 579 Коментарів: 1

Відкритий конкурс на визначення кращої проектної пропозиції меморіальної форми розпочався сьогодні

Від сьогодні, 22 січня, розпочався відкритий конкурс на визначення кращої проектної пропозиції меморіальної форми для увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні та вшанування подвигу учасників Революції гідності. За інформацією прес-служби мерії Кременчука, прийом конкурсних проектних пропозицій триватиме три місяці з 20 лютого до 21 травня 2019 року.


- Учасниками конкурсу можуть бути окремі фахівці, авторські колективи в галузі архітектури, скульптури, дизайну, образотворчого мистецтва, які здобули освіту за відповідними спеціальностями, студенти профільних навчальних закладів та інші аматорські колективи, – йдеться у повідомленні.


Цікаво, що раніше в умовах прописали не лише недоцільність видалення зелених насаджень і проявів радянських штампів у меморіальних складових комплексу (позачасові обеліски, «вічні вогні», статичні скульптури тощо), а й прямолінійного, однозначного трактування подій Майдану у вигляді відверто натуралістичних зображень шин, щитів, касок. Після довготривалих обговорень прибрали пункт з забороною використовувати натуралістичних зображень шин, щитів, касок.



Заява на участь у конкурсі подається на електронну пошту: uma@sat.poltava.ua (у темі листа вказати «заява на участь у конкурсі», в заяві бажано вказати номери контактних телефонів; адресу учасника, місце роботи, посаду, електронну пошту) або поштою чи особисто за адресою: Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, за адресою: 39600, Полтавська обл., м. Кременчук, пл. Перемоги, 2, каб. 221, телефон тел. (05366) 74-18-58 та (0536) 74-03-75.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

72
22 січня 2019 16:38

  Ще дуже рано, все ще попереду.


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх