Через вибори Президента перенесуть футбольний матч «Кременя»

19.01.2019, 11:11 Переглядів: 2 250

  

МВС просить перенести матчі чемпіонату України через вибори Президента України

Міністерство внутрішніх справ України звернулося до Федерації футболу України з проханням перенести матчі чемпіонату України, які повинні проходити в день президентських виборів, 31 березня. Про це Sport Arena повідомили власні джерела. 


Саме 31 березня є стартовим днем початку весняної частини чемпіонату у Другій лізі, де "Кремінь" на виїзді має зіграти з горностоївським "Миром". Через вибори можливий зсув початку весняної частини чемпіонату з 31 березня на 6 квітня.


- Зараз є кілька варіантів виходу з ситуації. Базовий варіант, такий: для Першої ліги зробити базовим днем ??19 туру 23 березня, а базовим днем ??20 туру - 27 березня. Для другої ліги - зсув початку весняної частини на тиждень: 18 тур - 6 квітня. У разі другого туру виборів, 24 тур Першої ліги й 21 тур Другої ліги переносяться з 21 квітня на 15 травня. Єдині проблеми можуть виникнути, якщо тільки клуб з ПФЛ вийде в фінал Кубка України, який повинен відбутися 15 травня. - цитує президента ПФЛ Сергія Макарова сатй Sport Arena.


Поки що базовою датою для 19 туру тур Першої ліги є 24 березня, а для 20 туру - 31 березня. Друга ліга повинна почати весняну частину турніру якраз 31 березня.


Рішення про перенесення матчів приймуть на Раді ліг, який відбудеться в лютому.


Поки невідомо, яке рішення приймуть в УПЛ, оскільки вільних вихідних у квітні й першій половині травня в клубів Прем'єр-ліги немає. Один з варіантів, про які повідомляють джерела Sport Arena, - перенесення базового дня 24 туру з суботи, 30 березня, на п'ятницю, 29 березня.


Президентські вибори в Україні пройдуть в неділю, 31 березня. Якщо ніхто з кандидатів не набере 50% +, то в неділю, 21 квітня, пройде другий тур виборів.


Перенесення матчів чемпіонату України через вибори може відбутися не вперше - у 2015 році під час місцевих виборів були перенесені матчі УПЛ з жовтня на грудень.


Нагадаємо, що вже у понеділок футболісти "Кременя" виходять з відпустки й готуватимуться до старту чемпіонату через спаринги та часть в турнірі. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх