Жити всупереч: 33-річний Сергій Чернов бореться за життя після інсульту

3.12.2018, 14:32 Переглядів: 6 274

 

Дружина з мамою не покладаючи рук намагаються підняти Сергія на ноги, але без сторонньої допомоги та підтримки не обійтися

8 місяців назад 33-річний Сергій Чернов пережив інсульт й зараз потребує фінансової підтримки на реабілітацію. Як повідомила «Телеграфу» волонтер Марина Пилипенко, два довгих місяці чоловік провів в реанімації.


- Кожен день рідні чули: «Змиріться, йому залишилося день-два», але він жив всупереч. Сергія відправили додому. Все тіло гнило… пролежні. Вдома дружина з мамою розпочали боротьбу за його життя. Мама варила травички, щоб протирати рани, робила масаж, намагалася годувати ... Дружина ходила на роботу, щоб було хоч за що поїсти. І Сергій жив... А лікарі все дивилися і говорили «недовго»... Сергію ставало гірше, його вивозили до лікарні, лікарі неохоче дивилися на нього і важко зітхали. І тільки мама кричала і просила боротися за кожну хвилину за життя... І Сергій боровся, і знову залишався жити..., - зазначила Марина.


 


За день не лише кременчужани, а й небайдужі з усієї України зібрали допомогу для Сергія. За словами Марини, вже зараз очікують лікаря масажиста, який прийде до Сергія. Знайшли протипролежневий матрац та памперси. З понеділка мамі Сергія допоможуть з оформленням допомоги по догляду за сином. Так це мізерна допомога, але для цієї сім'ї кожна копійка на рахунку. Рідні досі не можуть повірити, що така кількість людей їх підтримує.


Марина зазначила, що родині запропонували реабілітацію у водолікарні, але за умови, що Сергій повинен сидіти й плюс мати 60 000 гривень.


Реквізити для допомоги:
Приват банк 5168 7573 2373 7769 Чернова Галина (дружина)
Приват банк 5168757353776406 Чернова Світлана Іванівна (мама Сергія)


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх